Su uyur, trol uyumaz!
Siyaset, 20 Nisan 2025 10:51CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, "İktidarın paralı trolleri, bizim Filistin ve Gazze halkıyla dayanışmamızı sorgulayamazlar. Biz dün neredeysek bugün de oradayız" dedi.
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, yaptığı açıklamada, "İktidarın paralı trolleri, bizim Filistin ve Gazze halkıyla dayanışmamızı sorgulayamazlar. Biz dün neredeysek bugün de oradayız. Bizi, Gazze’yi seçim zamanı siyasi rant için kullanıp, ABD’nin tehcir planına gönüllü yazılanlarla karıştırmayın" ifadelerini kullandı.
"İKTİDARIN PARALI TROLLERİ, BİZİM FİLİSTİN VE GAZZE HALKIYLA DAYANIŞMAMIZI SORGULAYAMAZLAR"
Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi,
"İktidarın paralı trolleri, bizim Filistin ve Gazze halkıyla dayanışmamızı sorgulayamazlar. Biz dün neredeysek bugün de oradayız. Bizi, Gazze’yi seçim zamanı siyasi rant için kullanıp, ABD’nin tehcir planına gönüllü yazılanlarla karıştırmayın. Filistin davasındaki tutumumuzu anlamak isteyenler, bu videoyu iyi izlesin. Her zaman daha gür haykıracağız: Özgür Filistin, tam bağımsız Türkiye."
Çelik, açıklamasıyla beraber bir de video paylaştı. Gazze için Taksim'e yürüyen vatandaşlara engel olan polisler ile Çelik'in müzakere anlarına ilişkin videoda Çelik, yapacakları basın açıklamasında siyasi bir ifade olmadığını belirterek, "Basın açıklamasında bir tane siyasi cümle var mı? Silivri zindanında Ekrem İmamoğlu. Basın açıklamasında ne bir tane Ekrem İmamoğlu var, ne de bir CHP kelimesi var" dedi.
"NEHİRDEN DENİZE, ÖZGÜR FİLİSTİN"
"Zalim İsrail’in Filistin’e yönelik saldırısını da İsrail Konsolosluğu önünde lanetleyen bizdik. 'Nehirden denize, özgür Filistin' bizim şiarımızdır. Bugün Silivri zindanında tutsak ettiğiniz Ekrem İmamoğlu’nun 2024 yılında Gazze’ye gönderdiği yardım tırlarına iyi bakın.
Filistinli öğrencilere eğitim desteği veren Ekrem Başkanımızın neden tutsak edildiğini herkes daha iyi anlayacaktır. Dün olduğu gibi yine yasaklama çabalarına rağmen bu yıl şubat ayında Galata Köprüsü üzerinde 'Filistin davası bir insanlık davasıdır.' diye haykıran bizdik.
İyi bakın. Bizim Filistin’le ilgili samimiyetimizi tartışmaya, siyasi rantçıların gücü yetmez. Bugün haksız hukuksuz şekilde tutsak ettiğiniz Ekrem Başkanımızın yönetimindeki İBB’nin burs verdiği Filistinli öğrenciler bilir bizim nerede durduğumuzu. Bizim kardeşliğimizi, dayanışmamızı sorgulamaya, paralı trollerin gücü yetmez."
Siyaset, 20 Nisan 2025 10:51
Yorumlar (0)
Akaryakıta yine zam geliyor
Körfez Meclisi’nde neler konuşuldu?
Erdoğan yanlış bilgilendiriliyor!
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
