Derince’de 23 Nisan coşkusu kortej yürüyüşü ile başlayacak
Gündem, 18 Nisan 2025 03:34Derince Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda birbirinden güzel etkinlikler düzenleyecek. 105. yıla özel programlar Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’nden başlayıp Harikalar Sahili’nde yer alan Derince Belediyesi Gösteri Merkezi’nde devam edecek.
KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ İLE BAŞLAYACAK
Derince Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 105. yıl dönümünde düzenleyeceği etkinlikler, 23 Nisan Çarşamba günü saat 14.30’da Dumlupınar Mahallesi’nde yer alan Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’nden start alacak. Derinceliler buradan bando eşliğinde, ellerinde Ay Yıldızlı Türk bayraklarıyla Harikalar Sahili’nde bulunan Derince Belediyesi Gösteri Merkezi’ne kortej yürüyüşü gerçekleştirecek. Gün boyu devam edecek etkinlikler kapsamında saat 15.00’te Derince Belediyesi Gösteri Merkezi’nde çocuklar için sihirbaz gösterisi ve mini disko etkinlikleri yapılacak. Bu gösterilerin ardından Kurbağa Prens adlı tiyatro oyunu sahnelenecek.
FİLM GÖSTERİMİ SAAT 19.30’DA
Derince Belediyesi Çocuk Korosu öğrencilerinin de 23 Nisan’a özel eserler seslendireceği kapsamlı programda etkinlikler saat 17.00’de Derince Belediyesi Gösteri Merkezi’nin önündeki alanda başlayacak. Çocuklara yönelik düzenlenen etkinlikler içerisinde nostaljik sokak oyunları, balon katlama ve yüz boyamanın yanı sıra minikler için Çocuk Atölyeleri de yer alacak. Alana kurulacak oyun parkurları ile de minikler hep birlikte neşeli bir gün geçirecek. 23 Nisan Çocuk Şenliği’nin son etabında ise saat 19.30’da Gösteri Merkezi’nde ‘Bulmaca Kulesi 2 Eve Dönüş’ konulu çocuk sineması izleyicilerle buluşacak. Etkinlikler boyunca patlamış mısır, şeker macunu, limonata ve pamuk şeker ikramları gerçekleşecek. Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe de yaptığı açıklamada tüm Derincelileri coşku içerisinde geçecek olan etkinliklere katılmaya davet etti.
.jpg)
Gündem, 18 Nisan 2025 03:34
Yorumlar (0)
Anaokulunda çocukları sopayla dövdü!
Dağ başında gençleri keyiflendiren etkinlik
Yeniden Refah Gebze’de Bilikçi seçilmiş başkan
Çayırovalı genç tiyatrocular büyük alkış aldı!
Erdoğan, Akın Gürlek'e fırça mı attı?
Körfez GB’de karatecilerin kuşak sevinci!
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
