Özel'den MHP'ye: Terbiyesizlik, terbiyesizlik, terbiyesizlik!
Siyaset, 17 Nisan 2025 21:43Özgür Özel, Silivri Cezaevi'nde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret ettikten sonra açıklamalarda bulundu.
Özgür Özel, Silivri Cezaevi'nde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret ettikten sonra açıklamalarda bulundu. Özgür Özel, sözlerinin sonunda muhabirin MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, "3T" çağrısına verdiği "Özgür Özel’in 3T’si talan, tezvirat, teslimiyet..." ifadelerini sordu. Özel ise muhabirin sorusuna "Terbiyesizlik... Terbiyesizlik... Terbiyesizlik..." yanıtını verdi.
ÖZEL: HADİ GELİN, İDDİANAMEYİ YAZIN DA GÖRELİM
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Silivri Cezaevi'nde tutuklu olarak bulunan İBB Başkanı ve CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu ile avukat Can Atalay'ı ziyaret etti. Görüşme sonrasında Özel, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Özel, İmamoğlu soruşturmasına ilişkin Adalet Bakanlığı'na seslendi. Özel, "Bir tane iddianame ortada yok. Buradan Adalet Bakanlığı'na sesleniyorum, hadi gelin, iddianameyi yazın da görelim. İmamoğlu, burada tutulmasının "İstanbul'a ihanet olduğunu" söylüyor." ifadelerini kullandı.
ÖZEL'DEN KURTULMUŞ'A "TEHDİT ETME" ÇIKIŞI
TBMM Genel Kurulu'nda Gezi davasından hüküm giyen Can Atalay hakkında Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) milletvekilliğinin düşürülmesi işleminin yok hükmünde olduğu kararı CHP'li TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca okumuştu. Karaca'ya TBMM Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş, ise Karaca'yı kınamıştı. Özgür Özel ise Kurtulmuş'un kınamasına "Anayasa kararına uymamak ne demek. Kurtulmuş da biliyor Anayasa herkesi bağlar. Tutanak Meclis'in namusudur. Sakın bize savaş ilanı etmeye kalkma Numan bey. Katip üyemi tehdit etme." şeklinde yanıt verdi.
BÜYÜKATAMAN'A 3T'Lİ YANIT
Bahçeli'ye yaptığı 3T yanıtını hatırlatan Özel, "Devlet bey hadi 3T'ye biz varız. Terörsüz Türkiye, Tutuksuz yargı ve TRT'de yayınlamaya destek bekliyoruz. Biz üzerimize çıkan cesareti gösteriyoruz" dedi. Özgür Özel, sözlerinin sonunda muhabirin MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman'ın "3T" çağrısına verdiği "Özgür Özel’in 3T’si talan, tezvirat, teslimiyet..." ifadelerini sordu. Özel ise muhabirin sorusuna "Terbiyesizlik... Terbiyesizlik... Terbiyesizlik..." yanıtını verdi.
Siyaset, 17 Nisan 2025 21:43
Yorumlar (0)
Daha iflas edecek esnafımız var
Erbakan: En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine getirilmeli
Çayırova’nın basketbolcuları potada Bordo Bandırma’yı mağlup etti
Emeklilere ilave artışlar öngören yeni bir sistem hayata geçirilecek iddiası
Şehit Yakınları ve Gazi Evi projesini yerinde incelediler
Asgari ücretle ilgili bir açıklama daha
Kocaeli’de menopoz okulundan mezun olan 190 kadına sertifika
Derince’de 10 Kasım’da iki anlamlı etkinlik
İSU’da görev yapan Halil Arslan vefat etti
Kartepe’de kar küreme mesaisi!
Bu şartlarda nasıl üretim yapacağız?
Başkan Çiftçi’den esnaf buluşmalarına devam
Başkan Kocaman gençleri dinledi
MHP’nin Kocaeli’den seçilip İstanbul’da ikamet eden vekili arada görünüyor!
Kocaeli’de muhtarlara kırtasiye kolileri teslim edildi
Dilovası’nda Enver Yıldırım’dan çağrı: Artık kavga değil, birleşme vaktidir
Kartepelileri bezdiren fabrikalar!
CHP’nin eski Kocaeli İl Başkanı Rıdvan Alkan vefat etti
Sapanca gölü korunsun çağrısı
Kocaeli’nin ulaşım projeleri Almanya’dan sonra İspanya’da da görücüye çıktı
Valilik makam şoförü Akpunar son yolculuğuna uğurlandı
Engelli vatandaşlara emeklilik oyunu
Fatma Betül Sayan’ı feda etmek zorunda kaldılar!
Borçları için yapılandırma bekleyenlere kötü haber!
Tuncay Aşkın’ın yeğeni kaza kurbanı oldu
Kocaeli Valiliği’nden zirai don uyarısı!
Çayırova’daki 12 sokakta üstyapı çalışmaları tamamlandı
Başkan vekili Obuz Yahya Kaptan’da da talepleri dinledi
Usta Eller, sektör temsilcilerini 4’üncü kez buluşturacak
Ford Otosan, COP31'de otomotiv değer zincirinin dönüşümünü ele alacak
Derince’ye iki yeni sosyal proje daha: Senin Kafen ve Kent Lokantası
Gölcük Kültür Merkezi ihalesi için 10 firma teklif verdi
KOTO üyeleri için o sağlık kuruluşu ile de indirim protokolü imzalandı
Alikâhya OSB’deki Fehmi Yıldız Cami törenle ibadete açıldı
Bugün seçim olsa TBMM'de açık ara fark ortaya çıkıyor!
Yenilikçi Tarım Faizsiz Kredi Desteği Programı KOTO’da konuşuldu
Başiskele’de 14 derslikli okul yapmak için kollar sıvandı
İtfaiye ekiplerinden küçük çocuklara uygulamalı yangın eğitimi
Sakarya Garnizon Komutanı Albay Gür’den Vali Aktaş'a ziyaret
