Özel'den MHP'ye: Terbiyesizlik, terbiyesizlik, terbiyesizlik!
Siyaset, 17 Nisan 2025 19:25Özgür Özel, Silivri Cezaevi'nde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret ettikten sonra açıklamalarda bulundu.
Özgür Özel, Silivri Cezaevi'nde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret ettikten sonra açıklamalarda bulundu. Özgür Özel, sözlerinin sonunda muhabirin MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, "3T" çağrısına verdiği "Özgür Özel’in 3T’si talan, tezvirat, teslimiyet..." ifadelerini sordu. Özel ise muhabirin sorusuna "Terbiyesizlik... Terbiyesizlik... Terbiyesizlik..." yanıtını verdi.
ÖZEL: HADİ GELİN, İDDİANAMEYİ YAZIN DA GÖRELİM
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Silivri Cezaevi'nde tutuklu olarak bulunan İBB Başkanı ve CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu ile avukat Can Atalay'ı ziyaret etti. Görüşme sonrasında Özel, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Özel, İmamoğlu soruşturmasına ilişkin Adalet Bakanlığı'na seslendi. Özel, "Bir tane iddianame ortada yok. Buradan Adalet Bakanlığı'na sesleniyorum, hadi gelin, iddianameyi yazın da görelim. İmamoğlu, burada tutulmasının "İstanbul'a ihanet olduğunu" söylüyor." ifadelerini kullandı.
ÖZEL'DEN KURTULMUŞ'A "TEHDİT ETME" ÇIKIŞI
TBMM Genel Kurulu'nda Gezi davasından hüküm giyen Can Atalay hakkında Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) milletvekilliğinin düşürülmesi işleminin yok hükmünde olduğu kararı CHP'li TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca okumuştu. Karaca'ya TBMM Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş, ise Karaca'yı kınamıştı. Özgür Özel ise Kurtulmuş'un kınamasına "Anayasa kararına uymamak ne demek. Kurtulmuş da biliyor Anayasa herkesi bağlar. Tutanak Meclis'in namusudur. Sakın bize savaş ilanı etmeye kalkma Numan bey. Katip üyemi tehdit etme." şeklinde yanıt verdi.
BÜYÜKATAMAN'A 3T'Lİ YANIT
Bahçeli'ye yaptığı 3T yanıtını hatırlatan Özel, "Devlet bey hadi 3T'ye biz varız. Terörsüz Türkiye, Tutuksuz yargı ve TRT'de yayınlamaya destek bekliyoruz. Biz üzerimize çıkan cesareti gösteriyoruz" dedi. Özgür Özel, sözlerinin sonunda muhabirin MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman'ın "3T" çağrısına verdiği "Özgür Özel’in 3T’si talan, tezvirat, teslimiyet..." ifadelerini sordu. Özel ise muhabirin sorusuna "Terbiyesizlik... Terbiyesizlik... Terbiyesizlik..." yanıtını verdi.
Siyaset, 17 Nisan 2025 19:25
Yorumlar (0)
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
