Kocaeli’de emlakçılara eğitim
Gündem, 16 Nisan 2025 17:45Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Emlakçılar Odası iş birliğinde “Kriz Dönemlerinde Yatırım Stratejileri” eğitimi düzenledi.
Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Emlakçılar Odası iş birliğinde emlakçılar ve gayrimenkul danışmanlarına yönelik “Kriz Dönemlerinde Yatırım Stratejileri” konulu eğitim düzenlendi. Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenen seminerde konuşan Doç. Dr. Ramazan Kağan Kurtoğlu, kriz dönemlerinde doğru yatırımın stratejilerini anlattı.
EMLAKÇILAR BİLGİLENDİRİLRDİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, “Kriz Dönemlerinde Yatırım Stratejileri” konulu eğitim düzenleyerek emlakçıları bilgilendirdi. Emlakçılar ve gayrimenkul danışmanlarının katılım sağladığı eğitimde, özellikle kriz dönemlerinde doğru yatırım stratejilerinin nasıl belirleneceği konusunda detaylı bilgiler verildi. Bu kapsamda alanında uzman isim olan Doç. Dr. Ramazan Kağan Kurtoğlu, krizlerin ekonomik belirsizlik yarattığı dönemlerde yatırımcıların nasıl doğru kararlar alabileceğini ve piyasaların değişen koşullarına nasıl uyum sağlayabileceğini katılımcılara aktardı.
“STRATEJİ GELİŞTİRMELİYİZ”
Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Kriz Dönemlerinde Yatırım Stratejileri” eğitiminde konuşan Kurtoğlu, dünyadaki değişimlerin hızla ilerlediğini belirterek, bu değişimlere ayak uydurmanın önemini vurguladı. Kadınların toplumsal değişimin dinamosu olduğunu ifade eden Kurtoğlu, İslam dünyasının, bilim ve teknolojiye daha fazla yatırım yaparak geleceğe yönelik stratejiler geliştirmesi gerektiğini söyledi.
.gif)
“TEKNOLOJİK DEĞİŞİM ZORUNLU”
Konuşmasında teknolojinin İslam dünyası için hayati bir öneme sahip olduğuna dikkat çeken Kurtoğlu, özellikle elektromanyetik sistemler ve biyogenetik gibi ileri düzey teknolojilerin hızla geliştiğini belirtti. Bu alanlarda geri kalmanın İslam dünyasını büyük zorluklarla karşı karşıya bırakacağını belirten Kurtoğlu, “Teknolojik devrimler sadece ekonomik büyüme için değil, toplumsal yapının sürdürülebilirliği için de kritik. Bu gelişmelere ayak uydurmak sadece gelişmiş ülkelerle rekabet edebilmek için değil, aynı zamanda küresel bir güç olabilmek için de zorunlu hale gelmiştir” ifadelerini kullandı.
“TEKNOLOJİYE YATIRIM YAPMALIYIZ”
Türkiye özelinde doğum oranlarındaki düşüşün, gelecekte iş gücü ve ekonomik büyüme açısından ciddi sorunlara yol açabileceğini sözlerine ekleyen Kurtoğlu, bu durumun teknolojiye yatırım yapmanın ve genç nüfusu bilim ve teknoloji alanlarına yönlendirmenin önemli olduğunu hatırlattı.
Gündem, 16 Nisan 2025 17:45
Yorumlar (0)
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
