İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şirin: Bu karanlık anlayışın karşısındayız!
Siyaset, 15 Nisan 2025 23:08İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Kamil Şirin öğretmen kıyımına tepki gösterdi.
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Kamil Şirin’in yazılı açıklamasının içeriği şöyle:
Kocaeli'deki proje okullarında yaşanan gelişmeler artık bardağı taşırmıştır. Görevini hakkıyla yapan, öğrencileri tarafından sevilen öğretmenlerin hiçbir objektif gerekçe olmadan görevlerinden uzaklaştırılması; ne akla, ne vicdana, ne de hukuka sığar.
Proje okulları adı altında eğitim kurumlarını siyasallaştırmak, yandaş kadrolara alan açmak adına gençlerimizin geleceğini kişisel hesaplara kurban etmekten çekinmeyen kim varsa, karşılarında bizi bulacaktır.
Öğretmenlerine sahip çıkan ve hakkını arayan öğrencilerin tehdit edildiği, susturulmaya çalışıldığı iddialarını yakından takip etmekteyiz.
Gençlerin enerjisinden ürken, çocuklarımızın umutlarına çöken, onları kendi hayat anlayışlarına mahkûm etmeye çalışan bir siyasetin gençlerimizin yarınlarında asla yeri olamaz!
Buradan Milli Eğitim Bakanlığı’na sesleniyoruz: Siz her şeyi yıkmak için özel olarak mı görevlendirildiniz? Hangi akla hizmetle, yıllarını eğitime adamış öğretmenler sürgün edilirken susuyorsunuz? Bu mu sizin "Türkiye Yüzyılı" vizyonunuz? Biz susmayacağız.
İl il, okul okul takip edeceğiz. Öğrencisine sahip çıkan öğretmeni, öğretmenine sahip çıkan öğrenciyi asla yalnız bırakmayacağız. Kocaeli halkına da çağrımdır: Geleceğimiz olan gençliğe, onların yetiştiricisi olan öğretmenlerimize sahip çıkmak boynumuzun borcudur.
Bu hukuksuzluğa dur demek ve öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin yanında durmak hepimizin görevidir. Bu şehrin çocuklarını, bu milletin öğretmenlerini kaderine terk etmeyiz. Unutmayın: Kocaeli sahipsiz değildir. Son kale İYİ Parti.
Siyaset, 15 Nisan 2025 23:08
Yorumlar (0)
Anaokulunda çocukları sopayla dövdü!
Dağ başında gençleri keyiflendiren etkinlik
Yeniden Refah Gebze’de Bilikçi seçilmiş başkan
Çayırovalı genç tiyatrocular büyük alkış aldı!
Erdoğan, Akın Gürlek'e fırça mı attı?
Körfez GB’de karatecilerin kuşak sevinci!
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
