Bu vicdansızlığı durdurun
Siyaset, 09 Nisan 2025 10:09İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, gündeme dair gelişmeleri partisinin grup toplantısında değerlendirdi. Dervişoğlu, "Erdoğan’ın dostu Trump’la yeni maceralara yelken açacağı anlaşılmakta. Trump, Netanyahu ve Erdoğan'ı aynı fotoğraf karesinde göreceğiz" dedi. Dervişoğlu tutuklanan ve günlerdir cezaevinde tutulan gençleri kastederek iktidara şu çağrıda bulundu: Bu vicdansızlığı durdurun, durdurun ki o itiraz dalgası sizi boğacak bir isyan seline dönüşmesin. Unutmayın, tutuklama gözaltı ve soruşturma yazan ve imzalayan sizler için birkaç sayfa kağıttan ibarettir.
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin TBMM'deki grup toplantısında gündeme dair açıklama yaptı.
YÜKSEL ARSLAN YENİDEN İYİ PARTİ'DE
Grup toplantısında, son genel seçimde İYİ Parti'den Ankara milletvekili olarak seçilen ve istifa eden Yüksel Arslan, yeniden İYİ Parti'ye katıldığı açıklandı.
Dervişoğlu, "Dava arkadaşım yuvasına dönmüştür. Zaten hiç ayrılmamıştı. Kendisine rozet de takmayacağım. Yakasında İYİ Parti rozetiyle geldi" dedi.
Konuşmasına hayatını kaybeden sanatçı Volkan Konak'ı anarak başlayan Dervişoğlu, salona sanatçının bir şarkısı ile girdi.
İYİ Parti Lideri Dervişoğlu'nun konuşmasından öne çıkan ifadeler şöyle:
"Dava adamlığı, reislik, güya büyük hedefler koymak; 20’li yaşlardaki gençleri hızara vermek değildir.
Türkiye’yi Türksüzleştirmeyeceğiz diyen, hak ve hukuk arayan, adil bir Türkiye’de insanca yaşamak isteyen; "İstibdada karşı Hürriyet" diyen Türk Gençlerine buradan selam olsun!
Biz bu gençleri öyle ya da böyle okutup mezun ederiz. Ama siz kendi çocuklarınızın bile yüzüne bakamazsınız. Sizin ağababalarınız da bakamadılar. Yüzsüz yaşadılar, yüzsüz öldüler. Arsız yaşadılar, arsız öldüler.
Bu vicdansızlığı durdurun, durdurunki o itiraz dalgası sizi boğacak bir isyan seline dönüşmesin. Unutmayın, tutuklama gözaltı ve soruşturma yazan ve imzalayan sizler için birkaç sayfa kağıttan ibarettir.
Saray kadıları size söylüyorum, partizanlık ve tek adamcılık bir kariyer yolu değildir. Hiçbir zaman olmamıştır. En çok da böyle olduğunu sananları yok etmiştir.
Bir şeyin başına 'AK' gelince işin şirazesi kayıyor.
ERDOĞAN'A TRUMP TEPKİSİ
Erdoğan’ın dostu Trump’la yeni maceralara yelken açacağı anlaşılmaktadır. Sadece onunla değil, Netanyahu da artık aynı gemidedir.
Şimdiden tarihe not düşüyorum. Bu üçünün birlikte poz verdiği günleri de göreceğiz. Çok zaman geçmeyecek!
Trump, Netanyahu ve Erdoğan'ı aynı fotoğraf karesinde göreceğiz!
Irak Türkmenleri'ni nasıl yapayanlız bıraktılarsa Suriye Türkmenleri'ni de aynı şekilde yapayanlız bırakacaklar.
Trump rahibi nasıl aldıysa, yeni tavizlerini de öyle alacak.
Çakma padişah, nasıl kapı arkasında el pençeduruyorsa emriniz başım üstüne demeye de devam edecek."
Siyaset, 09 Nisan 2025 10:09
Yorumlar (0)
Symbol AVM’ye yakın nokta çöplüğe döndü!
İYİ Parti’de Yüksel Ercan’ın yardımcıları belli oldu
AKP Genel Başkanlığına Bilal Erdoğan mı geçecek?
Özgür Özel, DEM'lilere sert çıkmayacak mı?
Büyükakın: Sadece iş yapacağız, laf uçar, eser kalır
Başkan Sezer muhtarları dinledi ve yardımcılarına talimat verdi
Ekmek ve simit zamları için yeni bir uygulama
Büyükşehir’in kursu ile kendi işlerinin patronu oldular
Kocaeli’de muhteşem Atatürk sergisi
İki adet metro tüneli açma makinesi Derince’ye getirildi
DEM'lilerin raporunu paçavra diyerek yırttı!
Sapanca gölü geri çekiliyor, ekosistem tehlikede
Kocaeli’de fotoğraf yarışmasına rekor başvuru
Başkan Hürriyet İzmitlileri bu pazara davet etti!
Vali Aktaş güne okul ziyareti ile başladı
Çayırovalılar bu kurslarda bağlama çalmayı öğreniyorlar
Kasaphan Steak House, KOTO üyelerine indirim yapacak!
Kartepe tramvayında tepki çeken yapboz haller
15 Temmuz’la ilgili duruşmada başka, TBMM’de başka türlü konuştu!
Körfez’de 16 yaşındaki genç kız ölü bulundu: İntihar mı, cinayet mi?
Bağımsız 3 vekil İYİ Parti'ye geçecek!
Yılbaşı İyilik Pazarı İzmitlileri bekliyor!
Her 10 kişiden 7'si yoksullaştık diyor
Büyükakın: Herkesin belediye başkanıyız
Kule Deresi yine köpürdü!
Eski AKP'li vekil hapse atılmıştı, serbest bırakıldı
Kocaelili gazeteci- yazar Mustafa Eranıl, TÜYAP Kitap Fuarı’nda okurlarıyla buluştu
AKP'de Öcalan oyumuzu düşürür endişesi!
Başiskele’deki dev projede 350 milyon TL tasarruf sağlandı
Başkan Hürriyet, Yahya Kaptan’daki çalışmaları yerinde inceledi
AKP Kocaeli İl Başkanı Talus, Vali Aktaş’ın kapısını çaldı
Büyükşehir, 68 yeni otobüs satın aldı
Çayırova’da Başkan Çiftçi’nin 21 derslikli yeni meslek lisesi heyecanı!
Körfez ADD, yardımseverleri kahvaltıda ağırladı
Coşkun Sabah'ı yumurtacılıktan soğuttular!
Altın fiyatı bankaları solladı!
Başkan Sezer, Gölcüklüleri gururlandırılan başarılı öğrenci Sarp Arel’i tebrik etti
KOTO 23. Meslek Komitesi’nden eğitim kurumlarına ziyaret
Minikler Hereke halısının üretim sürecini yerinde gördüler
