Büyükakın, Fransa döndü, sağlık çalışanlarıyla iftarda buluştu
Gündem, 29 Mart 2025 22:19Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, ilimizde görev yapan sağlık çalışanları ile iftar programında bir araya geldi.
PROTOKOL KATILIM SAĞLADI
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, hafta içinde Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Konferansı’na katılmıştı. Büyükakın, Fransa’nın Strazburg şehrinde gerçekleşen toplantı dönüşü sağlık çalışanlarıyla iftar programında bir araya geldi. Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenen iftara Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Kocaeli Milletvekili Prof.Dr.Sadettin Hülagü, AK Parti İl Başkanı Dr.Şahin Talus, İl Sağlık Müdürü Op.Dr.Yüksel Pehlivan, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Nuh Zafer Cantürk ve sağlık çalışanları katıldı.
.gif)
“ALLAH SİZLERİN EKSİKLİĞİNİ GÖSTERMESİN”
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın’a programda yoğun ilgi vardı. Sağlık çalışanları ve aileleriyle bol bol sohbet eden Başkan Büyükakın, yaptığı konuşmada ise şunları söyledi: “Allah sizlerin eksikliğini göstermesin. Sağlık çalışanı olmadan bu hayatın devamı mümkün değil. Az önce “İşler nasıl dedim” bir arkadaşa. “Yoğun” dedi. “Allah yoğunluğunuzu azaltsın inşallah” dedim ona. Aslında sizlerin yoğunluğu bizler için iyi olmuyor. İnşallah yoğun olmadığınız günlerde buluşalım. Önümüzde bayramımız var. Hepinizin bayramını kutluyorum. Rabbim hepimizi sağlıklı sıhhatli nice bayramlara eriştirsin. Memleketimizin birliği, beraberliği, kardeşliği bozulmasın, ağız tadımız kaçmasın. Sizleri muhabbetle selamlıyorum.”
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR
Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op.Dr.Yüksel Pehlivan da bir teşekkür konuşması yaparak Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın’a sağlık çalışanlarına sağladığı tüm desteklerden ötürü teşekkürlerini sundu. Programda İl Sağlık Müdürü Pehlivan, Başkan Büyükakın’a hediye takdiminde bulundu. Ayrıca Kocaeli’nin en kıdemli hekimi olan Dr.Mustafa Büyüktalaş ve en genç hekim Dr.Gökmen Furkan Solmaz’a hediye ve çiçek takdimi AK Parti Kocaeli Milletvekili Prof.Dr.Sadettin Hülagü tarafından yapıldı.
Gündem, 29 Mart 2025 22:19
Yorumlar (0)
İmralı sürecinde masayı ABD kurdurdu
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
