Dilek İmamoğlu kürsüye çocuklarıyla çıktı
Siyaset, 29 Mart 2025 03:50İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu, Maltepe'de düzenlenen İmamoğlu'nda Özgürlük Mitingi'nde çocuklarıyla birlikte kürsüde yerini aldı. İlk konuşmayı gerçekleştiren İmamoğlu, "Mücadeleye devam" mesajı verdi.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu, Maltepe'de düzenlenen İmamoğlu'nda Özgürlük Mitingi'nde çocuklarıyla birlikte kürsüde yerini aldı. İlk konuşmayı gerçekleştiren İmamoğlu, "Mücadeleye devam" mesajı verdi.
Dilek İmamoğlu'nun konuşması esnasında vatandaşlar "Cumhurbaşkanı İmamoğlu" diye slogan attı
"EKREM'E CEZA İŞLEMEZ"
Mitingde konuşma yapan Dilek İmamoğlu, "Milletin Ekrem'e olan sevgisi karşısında aciz kaldıkları için cezalandırıyorlar. Asla Ekrem kadar milletin gönlüne giremeyeceklerini biliyor, onun için cezalandırıyorlar. İstediğinizi yapın Ekrem'e ceza işlemez. Hangi duvar sevgiye engel olabilir, hangi demir parmaklık gerçeği gizleyebilir" dedi.
Dilek İmamoğlu konuşmalarında şu ifadeleri kullandı:
"Ekrem için değil, evlatlarımız için kendimiz için değil Türkiye için mücadeleye devam yarın bir bayram sabahına uyanacağız. Bayramlarda aramızda ayrı gayrıyı bir kenara bırakıp güzel temennilerimizi paylaşırız, hayata iyi tarafından bakarız, ama yarın milyonlarca ailenin bayramı yoksulluğun adaletsizliği çaresizliğin acısıyla gölgelenecek. geçim derdi yüzünden evladına gönlünce harçlık vermeyenelerin, ihmaller yüüznden depremlerde yangınlarda sevdiklerini yitirenlerin, adalet arayıp bulamayanların hakkı yenenlerin hak etmediği halde dört duvar arasında tutuklu olanların bayram sevinci eksik olacak. Bizim ailemiz de bu bayrama babasından uzak girecek. kızım, oğullarım babalarıyla yan yana olamayacak.
.jpg)
Adaletsizliğe itiraz eden, haklarını arayan evlatlarımıza adaletsizlikler yaşatamazsınız. Türkiye kendi evlatlarına kendi elleriyle acılar çektiren bir ülke olamaz. Olmayacak.
Ekrem sevdiklerin sarılamayacak ve tabii ki ekrem ile birlikte haksızlık ve hukuksuzluğa uğrayan tüm ekip arkadaşları ve aileleri de bu bayram sevincini eksik yaşayacak.
Elbette çok üzülüyoruz elbette içimiz yanıyor ama gelecek güzel günlere inancımızı asla yitirmeyeceğiz. birbirimizin acısını paylaşmaya birbirimize umut ve cesaret vermeye mecburuz. Çünkü biz 86 milyonluk büyük bir aileyiz.
Bakmayın bizi şucu bucu diye ayrıştırmayı marifet zannedenlere, asıl marifet kimseyi ayırmadan herkes için mücadele etmek herkesin sevgisini saygısını kazanamaya çalışmaktır. Ekrem işte bu anlayışla siyaset yaptı. Herkesi eit gören bi anlayışla, kimseyi ayırmadan bu şehri yönetti ve İstanbullular biliyor ki çok iyi yönetti.
Ekrem İstanbul’un bütün sokaklarında, pazarlarında, çarşılarında huzurla dolaşır. Yalnız İstanbul’da değil, Türkiye’nin dört bir yanında kendisine gösterilen sevginin karşısında hiçbir kibre kapılmadan tepeden tırnağa tevazu ile dolaşır. işte bunun için ekremi cezalandırıyorlar. milletin ona olan sevgisi karşısında aciz kaldıkları içn cezalandırıyorlar. Asla Ekrem kadar bu milletin gönlüne giremeyeceklerini biliyorlar, onun için Ekrem’i cezalandırıyorlar. İstediğinizi yapın Ekrem’e ceza işlemez.
Hangi demir parmaklık gerçeği hapsedebilir? Kim millete zincir vurabilir? Kim? Ekrem’in tutuklanması herkesten çok gençlerin kanına dokundu. Adalete ve demokrasiye sahip çıkmanın, bu ülkenin geleceğine sahip çıkmak olduğunu en çok gençler fark ettiler onun için bir araya geliyorlar tepkilerinin demokratik yolla dile getiriyorlar. İşte şimdi de buradalar."
EKREM İMAMOĞLU'NUN ANNESİ HAVVA İMMAOĞLU DA SÖZ ALDI
anne.jpegDilek İmamoğlu'nun arkasından konuşma yapan anne Havva İmamoğlu, söze "Her şey çok güzel olacak" diyerek başladı. oğlunu çok sevdiğini söyleyen Havva İmamoğlu, oğlunun vatandaşlar için çalıştığına vurgu yaptı.
Siyaset, 29 Mart 2025 03:50
Yorumlar (0)
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
Körfez’de de mahallelerde çocukları sevindiren şenlik var!
Başkanvekili Obuz’dan Pazar turu
Özgür Özel gelin devletin tasfiyesine ortak olmayın
Başkan Hürriyet’in cezaevinde tutulmasına tepki
En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar oldu?
TEM Otoyolu’nda o nokta da trafiğe kapatılacak!
Saadet Partisi Gebze'den servis esnafına destek çağrısı
Kartepe’de 15 ilden 50 sporcu ile enduro heyecanı nefes kesecek
Erdoğan'a PKK uyarısı
SGK'da devlet katkısı kaldırıldı!
Altın fiyatları için tarih verildi!
Emekliye şok!
Bakın şu düşkün leyleklerin yavrusunun yaptığına!
Belediyeciliği Cumhurbaşkanımızdan öğrendik
Kandıra’da fındık hasadı öncesi üreticiye yol desteği
İYİ Parti'den çerçeve yasa Anayasaya aykırı çıkışı
