Başkan Çiftçi’den Kent Bayramlaşması’na davet
Gündem, 29 Mart 2025 11:58Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Ramazan Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Çiftçi, mesajında tüm Çayırovalıların ve İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.
Başkan Çiftçi, Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirttiği mesajında şunları dile getirdi; “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennem azabından kurtuluş olan Mübarek Ramazan Ayı’nı geride bırakıp, bir Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Milletimizi kaynaştıran en önemli günlerden olan bayramlarda, birlik beraberliğimiz en üst seviyeye ulaşır. Mübarek Ramazan ayını hoşgörüyle idrak etmemizin ardından, ulaştığımız Ramazan Bayramı’nda, büyüklerimizi ziyaret etmeli, çocuklarımızın neşesine ortak olmalı ve gönül köprülerimizi pekiştirmeliyiz.
BAYRAMLAR BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ PEKİŞTİRİR
Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, toplumumuzda vatandaşlarımızın ortak değerler etrafında kenetlendiği, geleneklerimizin bütün güzellikleriyle bir arada yaşandığı özel zamanlardır. Aramızdaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, küskünlüklerin unutulup, barışça kardeşçe yaşamanın, milli ve dini duygularımızın güçlendiği bu özel günleri fırsat bilmeliyiz.
EN GÜZEL ŞEKLİYLE DEĞERLENDİRMELİYİZ
Paylaşmanın mutluluğuna eriştiğimiz, birlik beraberliğimizi güçlendiren, dostluğumuzu pekiştiren bu kıymetli günleri en güzel şekliyle değerlendirmeli ve Ramazan Bayramı’nın manevi ruhunu hep birlikte yaşamalıyız. Bu duygu düşüncelerle, başta Çayırovalı hemşehrilerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın ve İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı tebrik ederim. Ramazan Bayramı’mız mübarek olsun.
GELENEKSEL KENT BAYRAMLAŞMASINA DAVET
Başkan Çiftçi, ayrıca tüm Çayırovalı hemşehrilerini, Ramazan Bayramı’nın birinci günü (30 Mart Pazar) saat 10.30’da Çağdaşkent Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilecek geleneksel kent bayramlaşması programına davet etti.
Gündem, 29 Mart 2025 11:58
Yorumlar (0)
Binlerce kişi borcunu ödeyemedi
MHP'lilerle DEM'liler kucaklaştı!
Atıklar İzmit Körfezi’ne ulaşmadan toplanıyor
Asgari ücrete ara zam sesleri
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
Boş baklava Cumhuriyet vizyonuna ihanetin bedelidir
Kocaeli’de bayramda kar sürprizi!
AKP Gebze İlçe Başkanı Kaya: Gönüllere dokunmaya devam edeceğiz
Büyükakın’dan şehit ailesine bayram ziyareti
Tavuk fiyatları da aldı başını giti
Vali Aktaş sürücüleri uyardı!
Başkan Ömeroğlu’ndan birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu
Gebze Ticaret Odası yöneticileri vatandaşlara bayram çöreği ikram etti
Körfez Belediyesi’nde bayramlaşma: Başkan Söğüt personele teşekkür etti
Antikkapı, binlerce kişiyi doyurdu
Hürriyet: Mutluluk dolu bir bayram diliyorum
SEDAŞ’ta bayramlaşma heyecanı
Bülent Sarı: Adaletten yana ve özgür nice bayramlar
Bakan Gürlek buna ne diyecek?
Gebze’de trafiği rahatlatacak proje yoğun tempoda sürüyor
