Başkan Hürriyet muhtarlarla iftarda buluştu
Gündem, 26 Mart 2025 21:50İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, mahalle muhtarlarını Dernekler Yerleşkesi’ndeki iftar programında ağırladı.
İzmit Belediyesi, İzmit’te görev yapan mahalle muhtarlarını iftar programında ağırladı. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programına Başkan Fatma Kaplan Hürriyet, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Mustafa Ersoy, İzmit Muhtarlar Derneği Başkan Vekili Çetin Ersoylu, muhtarlar ve aileleri katıldı.
“EVİNİZDEN HUZUR VE BEREKET EKSİK OLMASIN”
Başkan Hürriyet yaptığı konuşmada, “Değerli muhtarlarımız ve ailelerine teşekkür ederim. Yaptığımız işler sonunda bitiyor, geriye sadece anılarımız kalıyor. Aile ortamı içerisinde beraber halkımıza hizmet ediyoruz. O yüzden ailece misafirimiz olduğunuzda biz daha mutlu oluyoruz. Ramazan ayı hepinize hayırlar ve iyilikler getirsin. Evinizden huzur ve bereket eksik olmasın.
.gif)
“DAYANIŞMA VE KARDEŞLİK KAZANSIN”
Bu ekonomik ortamda ailelerin ne kadar geçinme sıkıntısı yaşadığını biliyoruz. Biz de sizin desteklerinizle birlikte bölgelerimizde bütün yurttaşlarımıza el uzatmaya çalışıyoruz. Bu yüzden siz değerli muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Dayanışma ve kardeşlik kazansın. Bu günlerde en çok ihtiyacımız olan adalet kazansın.
“BU İŞ SİYASET ÖTESİ BİR MÜCADELE”
Adalet artık ekmek ve su kadar önemli hale geldi. İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasının ardından başka bir döneme doğru gidiyoruz. Bu kadar da fazla dediğimiz çok fazla şey oluyor. Hak mücadelesini korkmadan vermemiz gerekiyor. Bu iş siyaset ötesi bir mücadele” dedi.
MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR
İzmit Muhtarlar Derneği Başkan Vekili Çetin Ersoylu, “Mutluluk kalplere dokunmak, sofraları paylaşmaktır. Bu anlamda sevgili belediye başkanımız ve ekibine teşekkür ederim. Bütün muhtar arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde olmamız lazım” dedi. Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Mustafa Ersoy da bu anlamlı etkinlikten dolayı teşekkür etti.
Gündem, 26 Mart 2025 21:50
Yorumlar (0)
Terörist başına umut hakkı vermek kabul edilemez
Saadetliler Gebze’de toplandı: Sesleri gür çıkacak!
Büyükakın: Gençler bizim en kıymetlilerimiz
Vali Aktaş, AKP İzmit İlçe Başkanı Dokuzlar’ı işyerinde ziyaret etti
Kocaeli’de Sevgililer Günü’ne özel sıra gecesi
Kocaeli’de İtfaiye Depo Binası Projesi ne durumda?
Altın fiyatlarında yeni rekor için tarih verildi
AKP ve MHP’liler Dilovası’nda o açılışta bir araya geldi
Binlerce çocuk Okula Bi’ Mola’da stres attı
İzmit’te Ramazan davulcuları için başvurular başladı
İşte yoksulluğun fotoğrafı
Öcalan mezara kavuşana kadar buradayız
Çayırova’da kumar bağımlılığıyla böyle mücadele ediliyor
Körfez meclisinde hangi kararlar alındı?
Yine Sanat Kafe, yine kültürel etkinlik!
İzmitlilerden OYAK Genel Müdürü Yalçıntaş’a ziyaret
Körfez üvey evlat mı?
Bakanlık onayı olmadan zam yok!
Kartepe’de moloz tepkisi
TÜİK'in enflasyonu düşük gösterme oyunu!
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
Zeytinoğlu enflasyon ve dış ticaret verilerini değerlendirdi
