MÜSİAD’tan gazi ve şehit ailelerine iftar
İş Dünyası, 25 Mart 2025 10:14MÜSİAD Kocaeli Şubesi tarafından şehit aileleri ve gaziler için düzenlenen iftar programı, Vali Aktaş'ın katılımlarıyla gerçekleşti.
Vali İlhami Aktaş, Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Kocaeli Şubesi tarafından Gazilerimiz ve Şehit aileleri için düzenlenen iftar programına iştirak etti. Vali Aktaş Şehit yakınları ve gaziler ile ailelerinin olduğu masaları gezerek hal ve hatırlarını sordu ‘hayırlı ramazanlar’ temennilerini iletti.
Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve duaların okunmasının akabinde açılan oruçlar açıldı.
MÜSİAD Tanıtım Filmi gösteriminin izlenmesinin ardından MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanı İzzet Tanrıkulu, MÜSİAD Üye Kabul ve Üye İlişkileri Komisyon Başkanı Yunus Kartal ve Vali İlhami Aktaş birer konuşma gerçekleştirdiler.
Vali İlhami Aktaş; “Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, kahraman gazilerimize huzurlu bereketli bir ömür diliyorum” ifadelerini kullanarak iftar programını düzenleyen MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanı İzzet Tanrıkulu ve yönetim kuruluna teşekkür etti, çalışmalarında başarılar diledi.
.gif)
MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanı İzzet Tanrıkulu ve yönetim kurulu üyeleri iftar programına katılımları ve desteklerinden dolayı Vali İlhami Aktaş’a teşekkür ettiler.
Antikkapı Restoran’da düzenlenen İftar programına; Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Semih Akgün, Kocaeli Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Murat Bozkurt, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, BBP Kocaeli İl Koordinatörü Metehan Küpçü, İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Kamil Tüylüoğlu, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Süleyman Büyükşahin, İSU Teftiş Kurul Başkanı Yaşar Çakmak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü İbrahim Pehlivan, MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanı İzzet Tanrıkulu, Yurt İçi Teşkilatlanma, MÜSİAD Üye Kabul ve Üye İlişkileri Komisyon Başkanı Yunus Kartal, MÜSİAD yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kocaeli Şube Başkanı Şaban Arlı, Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Nurettin Recep Sağlık, Gaziler, Şehit Yakınları, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, İl Müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.
İş Dünyası, 25 Mart 2025 10:14
Yorumlar (0)
Hisarcıklıoğlu'ndan kredi faizi tepkisi
Kocaeli’de manav şivesi bir kitapta toplanacak!
Vefat eden başkanla ilgili haberi yalan çıkan İzmitli gazeteci kalp krizi geçirdi
Saadet, Erdoğan'a destek verecek mi?
İşte emeklilerin kesinleşen zam miktarı!
Gölcük Belediyesi bu eğitimle vatandaşa birçok konuda faydalı bilgiler aktaracak!
Konakta Bir Düğün adlı komedi oyunu, Körfez’de sahne aldı
Öcalan katil ve bir katil olarak geberecek!
İmamoğlu ile ilgili o haber yalan çıktı!
Gebze Ticaret Odası yönetiminden üyelere yalın dönüşüm desteği
Derinceli genç yazar Sudan okurlarıyla İstanbul’da buluştu!
Sarıdoğan: Türkiye’nin adalete ve ahlaklı siyasete ihtiyacı var
Sağlık sistemi çöküşte, meclis işlevsizleştirildi
Kartepe tramvayında ilk ray yerleştirildi
Euro cinsinden asgari ücret artışında Türkiye en düşük ikinci ülke
Kartepe’de karavan parkı sinek avlıyor!
Adapazarı-Gebze treni daha fazla kişiye hizmet verebilir
Başkan Gökçe: En büyük hedefimiz üreticiyi desteklemek
Bir Şehir Hastanesi yerine 25 tane semt hastanesi yapılırdı!
KOTO ile Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Sağlık Komitesi’nden işbirliği mesajı
Zeray GYO’nun halka arzına 2 kat talep
İzmit’te 3 gün bu saatler arasında elektrikler kesilecek
Hısım akraba yönetimi!
Körfez’de NİMOSK Karting Yarışı ilgi ve heyecanla takip edildi
Anahtar Partisi Karamürsel İlçe Yürütme Kurulu toplandı
Belediye Başkanı Gülşah Durbay amansız hastalığa yenildi
Belediyeyi eleştiren gazetecilere ağır hakaretler etti
Karşılıksız çeklerde rekor artış
Kışın araç sahiplerinin bu ihmali binlerce liralık masraf çıkarıyor!
Köfteci Yusuf'ta dönerin içinden çivi çıktı!
Kartepe’nin sahibi yok!
Gölcük’te Bilgin Caddesi yenilendi
Ebru Teğmen ünlü iş insanının şirketinde işe başladı
Suça karışmamış PKK'lı ifadesi hangi aklın, hangi hukukun ürünü?
Emekli maaşıyla yaşamını sürdüremediği için çöplerden kağıt topluyor
Kocaeli’nin geleceğini şekillendiren yatırımlar
KOÜ’de servis araçları kullandırılmayan personellere yol masrafları ödensin!
Vali Aktaş, MÜSİAD’ın o programına katıldı
TMO'da rekor zarar! Çiftçi topraktan kopartılıyor
