Sosyal yardım alan ailelere iftar menüsü hazırladılar
Gündem, 21 Mart 2025 14:03Büyükşehir’in Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezleri’nde aşçı yardımcılığı ve pastacılık eğitimi alan öğrenciler, sosyal yardım alan ailelere iftar menüsü hazırladı.
Büyükşehir Belediyesi İzmit ve Gebze Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi’nde aşçı yardımcılığı ve pastacılık eğitimi alan öğrenciler, yaptıkları yemeklerle çat kapı iftar ziyaretinde bulunarak vatandaşın gönül sofrasına konuk oldu.
KALPLERİ ISITAN ETKİNLİK
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit ve Gebze Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi’nde aşçı yardımcılığı ve pastacılık eğitimi alan öğrenciler anlamlı bir etkinlikle kalpleri ısıttı. Yardımlaşma ve paylaşma ruhunu öne çıkaran Ramazan ayında öğrencilerin hazırladığı geleneksel Türk yemekleri ile iftara hazırlık yapıldı. Böylece öğrenciler bir yandan marifetlerini gösterirken bir yandan da sosyal sorumluluk göstererek anlamlı bir projeye imza attı.
.gif)
YEMEKLER VE TATLILAR HAZIRLANDI
Sosyal yardım alan aileler gün içinde aranarak, “İftar sofralarınızdaki lezzetler bizden, yemeklerimizle birlikte kalplerinize de misafir olmak istiyoruz” denilerek süreç planlandı. İzmit ve Gebze Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi’nde eğitim alan 27 öğrencinin katıldığı etkinlikte yemekler aşçılık öğrencileri, tatlılar ise pastacılık öğrencileri tarafından özenle hazırlandı.
“İÇİNE SEVGİMİZİ DE KATTIK”
Atölye eğitmenlerinin de eşlik ettiği süreçte öğrenciler yemeklerini ailelere kendi elleriyle teslim etti. Kapıda güler yüzle ve heyecanla karşılanan öğrenciler yemekleri teslim ederken “İçine sevgimizi de kattık” ifadesini kullandı. Yemekleri teslim alan ailelerde, “Öğrenciler çok sevgi doluydu. Kullandıkları her kelime içimizi ısıttı. Bize gösterdikleri ilgi ve samimiyet için teşekkür ederiz” dedi. Bu anlamlı etkinlik, Beyaz Kalpler’in yardımlaşma ve dayanışma ruhunu ortaya koydu. Mutfakta yeteneklerini sergilemekle kalmayan öğrenciler aynı zamanda topluma olan sorumluluklarını yerine getirerek, iyiliği ve sevgiyi yayma konusunda önemli bir attı.
Gündem, 21 Mart 2025 14:03
Yorumlar (0)
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
Kocaeli tarımında çifte hasat
Dolar ve Euro güne nasıl başladı?
İmamoğlu'ndan korktukları kadar Allah'tan korkmuyorlar!
Bütçe açığı köprü satışıyla da kapanmaz
