İktidar her ay 7 bin liranızı çaldı ve yandaşa peşkeş çekti
Siyaset, 12 Mart 2025 20:57İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin grup toplantısında sert sözlerle iktidara yüklendi.
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Dervişoğlu, bebek katili Öcalan ile ilgili 'PKK'nın kurucu önderi' olarak bahseden Bahçeli'ye tepki göseterirken, "Eli kanlı bebek katili teröristbaşından 'kurucu önder' bahsedilmeye başlandığı ortama gelindir" dedi.
"TERÖRİSTBAŞINDAN, 'KURUCU ÖNDER' BAHSEDİLMEYE BAŞLANDI"
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bebek katili Öcalan ile ilgili 'PKK'nın kurucu önderi' olarak bahsetmesine İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, sert tepki gösterdi. Dervişoğlu, "Türkiye'yi,Türksüzleştirmek planı adım adım gerçekleştirme niteliğindedir. Verilen fotoğraflar ihanet sürecinin ilietişim kampanyalarıdır. Eli kanlı bebek katili teröristbaşından 'kurucu önder' bahsedilmeye başlandığı ortama gelindir. Bu aşama içerisinde bir terör devleti doğurtulmaktadır. Birinci ve en önemlisi Türkiye'nin jeopolitik konumu paylaştırılmaktadır. Terör üyesinden barış güvercini yapıp, bunları tarihi fırsat olarak sunmaları teslimiyelerini örtmek cabasıdır" dedi.
"TÜRKİYE BU SİSTEMLE ARTIK REHİN ALINMIŞTIR"
Teröristbaşının özgürleştirilmesinden bahsedildiğinin altını çizen Dervişoğlu, "İmralı'daki müebbetlik teröristbaşı bu süreçte sadece kukladır. Şimdi çıkıp parti parti dolaşan İmralı postacıları bir umut hakkı demekte ve Apo'yu özgürleştirmekten bahsetmektedirler. Ömür boyu başkanlık koltuğunda oturma hevesinin Türkiye'ye nelere mal olduğu ortadadır. İmralı canisine el uzatmak da buna dahildir. Türkiye artık sadece kötü yönetilmiyor. Türkiye bu sistemle artık rehin alınmıştır. Vatandaşlık üç kuruşa satılmaktadır, vatanımız arsa olarak görülmektedir. İşte buna karşıysanız düşman hukukuna göre muamele görüyorsunuz" dedi.
"SAVAŞ TEZKERESİ ÇIKARILMASI İCAP EDECEK"
"Suriye'de olanlar Türkiye'de olanlar bir ön gösterimidir. Çünkü Suriye'de olanlar da Irak'ta olanların devamıdır" diyen Dervişoğlu, "Kendimizi korumak için artık Meclis'ten sınır ötesi operasyon yetkisi istenmesi mümkün olmayacak. Savaş tezkeresi çıkarılması icap edecek" şeklinde konuştu.
"HER AY 7 BİN LİRANIZI ÇALDI VE YANDAŞA PEŞKEŞ ÇEKTİ"
Ekonomideki kara tabloya değinen Dervişoğlu, "Buradan soruyorum; ekonomi iyiyse asgari ücretli neden hala açlık sınırının altında yaşıyor? Bu ülke büyüyor da büyüme kimin cebine gidiyor. Emekçi kardeşim, bu yıl almanız gereken asgari ücret en az 29 bin lira olmalıydı. Ama bu iktidar her ay 7 bin liranızı çaldı ve yandaşa peşkeş çekti. Bu bir soygundur aslında. O yüzden biz kanun teklifimizde TÜİK'in açıkladığı sahte enflasyonu değil gerçek enflasyonu baz alıyoruz. Teklifimizde yer alan diğer maddeleri de emekli ve memurlarımızın hakkını da elbette teslim ediyoruz" ifadelerini kullanıldı.
Siyaset, 12 Mart 2025 20:57
Yorumlar (0)
İzmit Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nde 21 öğrenci ücretsiz eğitim hakkı kazandı
Körfez Ticaret Odası’nda teşvik, destek ve dönüşüm imkanları ele alındı
Başkan Hürriyet’in 2016’daki uyarıları yeniden gündemde
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
