İshakçılar Köy Meydanı’nda dev iftar!
Gündem, 12 Mart 2025 04:48Derince Belediyesi’nin İshakçılar Köy Meydanı’nda düzenlediği Halk İftarı geniş katılımla yapılırken, ilçe sakinleri aynı sofrada iftar açmanın bereket ve huzurunu paylaştı.
KATILIM YOĞUN OLDU
Birlik ve beraberlik duygularının paylaşıldığı Ramazan ayında İshakçılar’da düzenlenen Halk İftarı başta bölge sakinleri olmak üzere ilçe halkından yoğun ilgi gördü. Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe’nin ev sahipliğinde İshakçılar Köy Meydanı’nda gerçekleşen iftar programına protokol ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. CHP Kocaeli Milletvekilleri Harun Özgür Yıldızlı ve Nail Çiler, CHP Derince İlçe Başkanı Av. Orkun Utkubaş, meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti yöneticileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katıldığı iftar programı yoğun bir ilgiyle gerçekleşti.
.gif)
BİRLİK VE BERABERLİK
Derince’ye bağlı Çavuşlu, Geredeli, Karagöllü, Kaşıkçı, Tahtalı, Terziler ve Toylar’ın merkezini oluşturan İshakçılar’da yaklaşık bin kişinin katılımıyla kurulan iftar sofralarında birlik ve beraberlik duyguları bir kez daha pekişti. İftar öncesi alana gelen Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, ilk olarak yemek dağıtımı noktasında halka yemek ikramında bulunurken ardından vatandaşları selamlayarak Ramazan ayını tebrik etti. Okunan akşam ezanı ile birlikte oruçların açıldığı İshakçılar’da halk aynı sofrada iftar açmanın bereket ve huzurunu paylaştı.
BAŞKAN GÖKÇE’DEN TEŞEKKÜR
İshakçılar’da düzenlenen iftar programı ile ilgili bir değerlendirmede bulunan Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, “Bu akşam, birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden birini İshakçılar Köy Meydanımızda hep birlikte yaşadık. Düzenlediğimiz halk iftarında kıymetli vatandaşlarımızla birlikte aynı sofrada bereketi ve huzuru paylaştık. Halk İftarımıza katılımlarıyla bizleri onurlandıran kıymetli milletvekillerimize, meclis üyelerimize, muhtarlarımızla, ilçe başkanımıza ve emeği geçen değerli emekçilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Gündem, 12 Mart 2025 04:48
Yorumlar (0)
Anaokulunda çocukları sopayla dövdü!
Dağ başında gençleri keyiflendiren etkinlik
Yeniden Refah Gebze’de Bilikçi seçilmiş başkan
Çayırovalı genç tiyatrocular büyük alkış aldı!
Erdoğan, Akın Gürlek'e fırça mı attı?
Körfez GB’de karatecilerin kuşak sevinci!
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
