Apo’yla barış masalı sonrası MHP’de kaynama başladı
Siyaset, 07 Mart 2025 05:09Gazeteci Sabahattin Önkibar, bebek katili Öcalan ile barış görüşmeleri sonrası MHP’de kaynamanın başladığını, sesini çıkarmayan bazı milletvekillerinin artık ulu orta konuşmaya başladığını belirterek, Bahçeli’ye ‘Partiden kopma olabilir’ diye bilgi verildiğini iddia etti.
MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin bebek katili Öcalan’a, “Gelsin Meclis’te konuşsun, PKK’nın lağvedildiğini haykırsın” sözlerinin ardından Türk siyasetinde yeni bir döneme girildi.
DEM Parti heyetinin bebek katili Öcalan ile yaptığı görüşmeler sonucunda heyet, Öcalan’ın PKK’ya yazdığı mektubu kamuoyuna okudu. Öcalan’ın PKK’ya silah bırakma çağrısının okunması ve kanlı örgütün, “ateşkes” adı altında silah bırakacağını açıklaması, ve PKK’nın diğer kolu YPG’nin ise silah bırakmayacağını duyurması tartışmalara neden oldu.
Yaşanan bu gelişmeler Türk siyasetini ikiye bölerken, kimi kesim bu süreci desteklerken, diğer bir kesim ise “barış görüşmeleri “adı altında gerçekleştirilen sürece büyük tepki gösteriyor.
"BAHÇELİ'YE 'PARTİDEN KOPMALAR OLABİLİR' DİYE BİLGİ VERİLDİ"
Gazeteci Sabahattin Önkibar, bebek katili Öcalan ile barış görüşmeleri sonrası MHP’de kaynamanın başladığını, sesini çıkarmayan bazı milletvekillerinin artık ulu orta konuşmaya başladığını belirterek, Bahçeli’ye ‘Partiden kopma olabilir’ diye bilgi verildiğini iddia etti.
“APO’YLA BARIŞ MASALI SONRASI MHP’DE KAYNAMA BAŞLADI”
Önkibar yaptığı konuşmada şunları söyledi,
Sabahattin Önkibar: “Apo’yla barış masalı sonrası MHP’de kaynama başladı. Tabandan gelen baskı sonrası sinip sesini çıkarmayan bazı milletvekilleri artık ulu orta konuşmaya başlamış. Bunun üzerine ‘Partiden kopma olabilir’ denilerek Bahçeli’ye bilgi verildi. Bana aktarılan bilgide böyle bir ihtimalin önüne geçmek için güya barış masalına itiraz etmeye başlandı görüntüsü verilip MHP içindeki tepkinin büyümesi önlenmeye çalışılıyor” dedi.
Siyaset, 07 Mart 2025 05:09
Yorumlar (0)
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
