Davutoğlu gel denilse koşa koşa AKP'ye gider!
Siyaset, 03 Mart 2025 16:35İBB Başkanı İmamoğlu'na destek verdiği gerekçesiyle Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanlığı görevinden el çektirildiği öne sürülen eski Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı Ali Rıza Abdik, çarpıcı iddialarda bulundu. Parti yetkililerinin kendisine, "Biz artık CHP'ye karşı tavır sergileyeceğiz" dediğini belirten Abdik, "AKP'den teklif gelse, Davutoğlu kabul eder" ifadesini kullandı.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek için Çağlayan Adliyesi'ne gittiği gerekçesiyle görevden el çektirildiği iddia edilen eski Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı Ali Rıza Abdik, eski partisine ilişkin sert sözler sarf etti.
SarıyerSöz'de yer alan habere göre Abdik, geçtiğimiz günlerde de sosyal medya hesabından Ahmet Davutoğlu’na ve eski partisine yönelik sert açıklamalar yapan Abdik, görevden alınma konusunda kendisine haksızlık yapıldığını savundu.
Esad'ın düşmesinin ardından partide bir 'kaynama' olduğunu söyleyen Abdik, "Bu süreçte Nedim Yamalı AK Parti’ye katıldı. Partinin içinde bir takım tepkiler oluştu ama Ahmet Davutoğlu'nun bu noktadaki bilgi birikimi tecrübesini göz ardı etmemek gerekiyordu, bununla beraber tabana karşı bir söylemde bulundu, birkaç açıklamada bulundu ve gündem oluştu" dedi.
.jpg)
'İMAMOĞLU'NA KARŞI POLİTİKA GELİŞTİRECEĞİZ'
Parti içinde iki grup olduğuna vurgu yapan Abdik, "O sürecin arkasında bana şöyle söylemler geldi; işte ‘Ekrem Bey'le olan resimlerini paylaşma, bu ara programlara çok gitme çünkü biz artık CHP'ye ve Ekrem İmamoğlu'na karşı bir tavır sergileyeceğiz denildi" ifadelerini kullandı.
Abdik, AKP'den teklif gelmesi durumunda Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun bunu kabul edeceğini savunarak "Davutoğlu’nun, Türk-Suriye politikasıyla alakalı konularda bilgi birikimi olduğu için oraya biraz daha dem vurarak, o noktada hareket edeceğini düşünüyorum. Ama bir davet olur mu olmaz mı?" ifadelerini kullandı.
Ali Rıza Abdik, ayrıca genel seçimlerde Gelecek Partisi’nin muhalif söylemlerde samimi olduğunu düşünmediğini de sözlerine ekledi.
Siyaset, 03 Mart 2025 16:35
Yorumlar (0)
Celal Bayraktar’dan öğrencilere çarpıcı uyarı!
İzmit’in köylerindeki annelere sürpriz
Kocaelispor Başkanı Recep Durul, KOTO’da ağırlandı
Darıca’da Başkan Bıyık öğrencilerle sahili temizledi
Dilovası Meclisi’nde kararlar oy birliği ile alındı
Sürekli lafı çarpıtarak önüne gelene dil uzatanların son marifeti!
Satılmadık kurum kalmadı, hesap verilmiyor!
Büyükşehir’in o tesisi örnek gösterildi
Dervişoğlu, Bahçeli'yi topa tuttu
Bilnet Okulları öğrencileri Vali Aktaş’la röportaj yaptı
Derince’de yine iş arayanlar ve işverenler bir araya gelecek
Araçlar bu yollar yüzünden mahvoluyor
Gıda, Tarım ve Hayvancılık sektöründe sorunlar KOTO’da masaya yatırıldı
İşsiz kalanların sayısı çığ gibi artıyor
Çayırova’da bilim şenlikleri başlıyor
Akaryakıta yine zam geliyor
Körfez Meclisi’nde neler konuşuldu?
Erdoğan yanlış bilgilendiriliyor!
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
