Körfezli Hamza Estonya’da mindere çıkacak
Gündem, 03 Mart 2025 16:31Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün başarılı genç taekwondocusu Hamza Uzun 12-14 Nisan 2025 tarihlerinde Estonya’da düzenlenecek Avrupa Kulüpler Taekwondo Şampiyonası’nda gençler 78 kg’da Milli Takımımız adına tatamiye çıkacak.
SPORCUMUZ HAMZA’YA GÜVENİYORUZ, BÜYÜK BİR ÖZVERİYLE ÇALIŞIYOR
Körfez Gençlerbirliği taekwondo antrenörü Melih Yeni konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Türk sporuna yeni başarılı sporcular kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sporcularımız ilçemizi, ilimizi ve ülkemizi başarıyla temsil ederken, diğer gençlere de örnek oluyorlar. Kulübümüzün genç ve başarılı taekwondo sporcusu Hamza Uzun devam eden başarılarına yenilerini ekleyerek gururumuz olmaya devam ediyor. Hamza Uzun daha önce Türkiye Gençler Şampiyonluğu, uluslararası alanda şampiyonluğu ve Balkan üçüncülüğü elde etmişti. Şimdi de yine Türkiye şampiyonu olarak milli takıma katıldı. 12-14 Nisan’da Estonya’da yapılacak Avrupa Kulüpler Taekwondo Şampiyonası’nda Milli Takımımızda yer alacak. Milli davet alan sporcumuz gençler 78 kg kategorisinde ülkemizi ve kulübümüzü temsil edecek. Sporcumuz buradaki maçlarını da başarıyla atlatıp iyi bir dereceyle Ekim ayında İsviçre’de yapılacak Avrupa Şampiyonası’na katılmak istiyoruz. Hamza’ya güveniyoruz. Özveriyle çalışıyor. Başarıyla döneceğine inanıyoruz. Sporcumuz Hamza Uzun ve milli takımımıza başarılar diler, madalyalarla döneceklerine yürekten inanıyoruz” dedi.
“BANA İNANIP GÜVENENLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Körfez’in milli sporcusu Hamza Uzun ise “Hocama çok teşekkür ederim bana hep inandı. Koyduğumuz hedefleri tek tek gerçekleştiriyoruz. Bana ve diğer sporcu arkadaşlarımıza her zaman maddi ve manevi olarak destek olan Körfez Belediye Başkanımız Sayın Şener Söğüt’e ve diğer kulüp yöneticilerimize de ayrıca çok teşekkür ediyorum. Onların destekleri Körfez halkının duaları ile maçlara çıktığımı her zaman hissediyorum. Bende bu desteklere başarılarımı uluslararası arenada devam ettirerek karşılık vermek istiyorum” diyerek duygu ve düşüncelerini ifade etti.
Gündem, 03 Mart 2025 16:31
Yorumlar (0)
Çayırovalı genç tiyatrocular büyük alkış aldı!
Erdoğan, Akın Gürlek'e fırça mı attı?
Körfez GB’de karatecilerin kuşak sevinci!
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
Sarsıntılar büyük depremin habercisi mi?
İzmitli iş kadını kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Millî birliğimizi tehdit edecek bu senaryodan uzak durun
