Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Vural: Ekonomik zorluklar sofraları gölgede bırakıyor
Siyaset, 01 Mart 2025 18:34Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Erkan Vural, ekonomik zorluklar sofraları gölgede bırakıyor dedi ve Gebzelilere çağrıda bulundu.
Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Erkan Vural, Ramazan ayının yalnızca oruç tutmaktan ibaret olmadığını, aynı zamanda sabır, şükür ve paylaşmanın en güzel şekilde yaşandığı bir dönem olduğunu vurguladı. Vural, “Ramazan ayı, sadece bireysel ibadetler değil, toplumsal dayanışma ve adaletin de hayat bulması gereken bir zaman dilimidir. Gerçek Ramazan ruhu, başkalarının ihtiyaçlarını görüp çözüm üretmekle anlam kazanır” dedi.
EKONOMİK ZORLUKLAR SOFRALARI GÖLGEDE BIRAKIYOR
Başkan Vural, Türkiye’nin içinden geçtiği ekonomik krizin halkın yaşamını zorlaştırdığına dikkat çekerek, “Ne yazık ki Ramazan sofraları artık eski bereketini kaybetti. Gıda fiyatlarının artışı, asgari ücret ve emekli maaşlarının yetersizliği nedeniyle birçok aile temel ihtiyaçlarını bile karşılamakta zorlanıyor. Ramazan sofrasının gerçek bereketi, yalnızca yiyeceklerin çokluğu değil, o sofraya oturan insanların iç huzurudur. Bu nedenle toplum olarak en büyük ihtiyacımız, ekonomik refahın sağlandığı adil bir düzendir” ifadelerini kullandı.
İSRAF VE ADALETSİZLİK YERİNE PAYLAŞIM ODAKLI BİR DÜZEN
Ramazan ayının, hem tasarrufu hem de yardımlaşmayı teşvik eden bir manevi iklim sunduğunu hatırlatan Vural, “Bir yanda israf dolu lüks sofralar kurulur, diğer yanda akşam yemeği için ne yapacağını düşünen insanlar olurken gerçek Ramazan ruhundan bahsedemeyiz. Bu çarpık düzenin yerine, israfın önlendiği ve adil bir paylaşımın sağlandığı bir düzen kurmak zorundayız. Ramazan’ın hakkını vermek, sadece kendi sofralarımızı değil, başkalarının sofralarını da bereketlendirmekle mümkündür” diye konuştu.
GEBZELİLERE ÇAĞRI: RAMAZAN’IN HAKKINI VERELİM
Gebze halkına birlik ve dayanışma çağrısında bulunan Başkan Vural, şunları söyledi: “Ramazan ayı, paylaşmanın, yardımlaşmanın ve kardeşlik duygularının en güçlü yaşandığı zamanlardan biridir. Zor durumda olan komşularımıza, ihtiyaç sahiplerine destek olalım. Küçük bir yardım, büyük bir iyilik kapısı aralar. Gelin, hep birlikte Ramazan’ın hakkını verelim ve bu güzel ayın bereketini herkes için artırmaya çalışalım.”Son olarak tüm Gebze halkının ve İslam âleminin Ramazan ayını kutlayan Erkan Vural, “Bu mübarek ayın sağlık, huzur ve esenlik getirmesini diliyorum. Rabbim, tuttuğumuz oruçları kabul eylesin ve dualarımızı karşılıksız bırakmasın” diyerek sözlerini tamamladı.
Siyaset, 01 Mart 2025 18:34
Yorumlar (0)
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
