KOBİS filosuna 175 bisiklet daha eklendi
Gündem, 01 Mart 2025 10:54Büyükşehir’in KOBİS projesi her geçen gün büyüyen filosu ile daha çok vatandaşa ulaşıyor. KOBİS, filosuna 175 yeni bisiklet daha kattı.
Büyükşehir, şehir içi ulaşımda çevre dostu alternatifleri çoğaltmaya devam ediyor. Bu kapsamda 2025 yılı itibariyle Kocaeli Akıllı Bisiklet Sistemi (KOBİS), bisiklet filo sayısını 175 yeni bisiklet ile 710’a çıkardı.
KOCAELİ'NİN EN SEVDİĞİ ULAŞIM ARACI
Kocaeli halkının yoğun ilgi gösterdiği KOBİS, kentin her köşesinde çevre dostu ulaşımın adresi olmaya devam ediyor. 82 istasyon ve 535 bisikletle başlanan bu yolculuk, 710 bisiklete ulaşarak önemli bir kilometre taşına geldi. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda çevre dostu seçenekleri artırarak, bisiklet kullanımını yaygınlaştırmayı hedefliyor. Bu sayede hem trafik yoğunluğu azalıyor hem de şehrin karbon salınımı düşürülüyor.
.gif)
KONFORLU BİSİKLETLERLE YENİ BİR DENEYİM
Yeni katılan 175 bisiklet, alüminyum alaşımlı siyah jantlar, patlanmaz dolgu lastikler ve yenilenmiş sepetleri ile kullanıcılarına konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor. Modern görünümlü seleleri, fren ve vites kollarındaki iyileştirmelerle sürüş keyfi zirveye çıkarken, sürdürülebilir ulaşım anlayışına da katkı sağlıyor. Kocaeli’nin her köşesini bisikletle keşfetmek isteyen vatandaşlar, bu yeniliklerle daha güvenli ve konforlu bir deneyim elde ediyor.
ÇEVRE DOSTU ULAŞIMDA BÜYÜK ADIM
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, KOBİS sistemiyle sadece şehir içi ulaşımı kolaylaştırmakla kalmıyor, aynı zamanda çevre dostu bir ulaşım modelini Kocaeli halkına sunuyor. KOBİS, yalnızca bir ulaşım aracı değil, sürdürülebilirliği destekleyen yaşam biçimi olarak da önemli rol oynuyor. Bisikletlerin artmasıyla birlikte Kocaeli’nin temiz ve yeşil bir şehir olarak geleceğe doğru adım atması hız kazanıyor. Büyükşehir Belediyesi’nin bu çevreci tutumu ve ulaşım alanındaki yenilikçi yaklaşımı Kocaeli halkı tarafından takdirle karşılanıyor.
Gündem, 01 Mart 2025 10:54
Yorumlar (0)
Çayırova’da bilim şenlikleri başlıyor
Akaryakıta yine zam geliyor
Körfez Meclisi’nde neler konuşuldu?
Erdoğan yanlış bilgilendiriliyor!
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
