Kocaeli’deki çalıştayda güneş enerjisi masaya yatırıldı
Gündem, 26 Şubat 2025 16:40Geleceğin temiz güç kaynağı gösterilen “Güneş Enerjisi” Büyükşehir ile Elektrik Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi işbirliğinde düzenlenen çalıştayda konuşuldu.
Büyükşehir, Elektrik Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi iş birliğinde “Güneş Enerjisi Çalıştayı” düzenledi. Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleşen çalıştayda güneş enerji sistemlerinin tüm detayları masaya yatırıldı.
GÜNEŞ ENERJİ MASAYA YATIRILDI
Güneş enerjisi yatırımlarıyla hem doğayı korumayı hem de kamu harcamalarını azaltmayı hedefleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, “Güneş Enerjisi Çalıştayı’na” ev sahipliği yaptı. Sivil Toplum Kuruluşları İle İlişkiler Dairesi Başkanlığı ve Elektrik Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi iş birliğinde düzenlenen çalıştayda güneş enerji sistemleri tüm detayları ile konuşuldu. Çalıştaya alanında uzman pek çok isim ve kuruluş katıldı.
.gif)
ÇALIŞTAYA YOĞUN KATILIM
Kocaeli Kongre Merkezi’nde bir gün süren çalıştaya Elektrik Mühendisleri Odası Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Gebze temsilciliklerinin üyeleri, sektörle ilgili akademisyenler, uzmanlar, Kocaeli Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi ve Gebze Teknik Üniversitesi öğrencileri, kamu ve özel sektör yetkilileri, meslek kuruluşları, sektörde ürün ve hizmet üreten firmalar ve çalışanları katılım sağladı.
GELECEĞİN ENERJİ DÖNÜŞÜMÜ
Çalıştayda güneş enerjisi santralleri ile ilgili mevzuat, uygulama, işletme ve güvenlik konularında sunum ve istişareler yapıldı. Ayrıca güneş enerjisi sistemlerinin kurulumu ve işletilmesi, verimliliği, çevresel sürdürülebilirlik ve yenilenebilir enerji kaynaklarına olan katkıları, karşılaşılabilecek sorunlar ve çözümleri, gelecekteki enerji sistemleri için güneş enerjisinin rolü gibi konular alanında uzman yetkililer tarafından katılımcılar ile paylaşıldı.
Gündem, 26 Şubat 2025 16:40
Yorumlar (0)
Erdoğan adına kurulan vakıf vergiden muaf tutulmuş
Derince’de anlamlı kermes
Büyükakın, üç ayların başlangıcını kutladı
Doğusel: Gemilere yönelik saldırıları endişeyle takip ediyoruz
İYİ Parti Kocaeli’de yeni üyelere rozetleri takıldı
Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Bulut’un makam odası boş kalmıyor
Medya operasyonlarının asıl sebebi ne?
Vali Aktaş’tan Lastik-İş Sendikası’na ziyaret
Kaybettiğiniz eşyalar burada olabilir!
Hyundai Motor Türkiye’nin kurumsal web sitesi yenilendi
İlaç fiyatlarına zam kapıda!
AKP'li Tayyar yine gıybet yaptı!
Yağmur yağsa sığınacak yer yok!
Büyükakın STK’lara seslendi
Bahçeli'den DEM'in Öcalan mitingine destek!
Gölcük Hamidiye’de Kestane Festivali coşkusu
Saadetliler Gölcük’te Hasan Bitmez anısına lokum dağıttılar
Zeray GYO için Borsa İstanbul’da ilk gong çaldı
Kocaeli’de yılbaşı gecesi işletmeler 03.30’a kadar açık kalacak
Büyükakın’a haddehane cevabı: Halkla alay etmeyin!
Dilovası faciası ile ilgili bilirkişi raporu ve iddianame üzerinde siyasi baskı var!
Otoyola çıkacak sürücüler dikkat! Kandıra gişelerinde çalışma var
İzmitli sporcu gece yarısı silahla vuruldu
Trafik cezaları cep yakacak!
Symbol AVM’ye yakın nokta çöplüğe döndü!
İYİ Parti’de Yüksel Ercan’ın yardımcıları belli oldu
AKP Genel Başkanlığına Bilal Erdoğan mı geçecek?
Özgür Özel, DEM'lilere sert çıkmayacak mı?
Büyükakın: Sadece iş yapacağız, laf uçar, eser kalır
Başkan Sezer muhtarları dinledi ve yardımcılarına talimat verdi
Ekmek ve simit zamları için yeni bir uygulama
Büyükşehir’in kursu ile kendi işlerinin patronu oldular
Kocaeli’de muhteşem Atatürk sergisi
İki adet metro tüneli açma makinesi Derince’ye getirildi
DEM'lilerin raporunu paçavra diyerek yırttı!
Sapanca gölü geri çekiliyor, ekosistem tehlikede
Kocaeli’de fotoğraf yarışmasına rekor başvuru
Başkan Hürriyet İzmitlileri bu pazara davet etti!
Vali Aktaş güne okul ziyareti ile başladı
