Ümit Özdağ için hep birlikte haykırdılar! Özgürlük
Siyaset, 23 Şubat 2025 15:18Zafer Partisi’nin Eskişehir’de düzenlenen “Mehmetçik Katillerine Af Yok” ve “Ümit Özdağ’a Özgürlük” mitinginde bir kez daha haykırıldı.
Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Ali Şehirlioğlu, Prof. Dr. Ali Şehirlioğlu şöyle konuştu: Genel Başkanımız, Antalya’da il başkanları toplantısında bir başka siyasi parti başkanına cevap vermiştir. Ancak bu siyasi parti başkanı, aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı makamını da elinde bulundurmakta olup, Şehirlioğlu'na göre, işine geldiği zaman Cumhurbaşkanlığı, işine geldiği zaman ise siyasi parti başkanlığı kimliğini kullanmaktadır.
Genel Başkanımız da bu şekilde bir siyasi kimlik olarak yanıtlama hakkını kullanmıştır. Ancak, Ankara'da bir restoranda yemek yediği sırada bir anda etrafı polisler tarafından kuşatılarak, hukuksuz bir şekilde kaçma şüphesiyle gözaltına alınmış ve 190 km hızla İstanbul'a götürülmüştür. Zafer Partisi olarak bu hukuksuzluğu reddediyoruz. Genel Başkanımız Ümit Özdağ, bu ülkeye kendisini adamış bir liderdir. Kaçmaz, gitmez, bu topraklarda kalır ve sonuna kadar mücadele eder!
KAYSERİ OLAYLARI VE TUTUKLAMALAR
Kayseri'de 8 ay önce, iki sığınmacı aile arasında yaşanan bir çocuk istismarı vakasının ardından halk, haklı bir tepki göstermiştir. Olayların kontrolden çıkmaması için iki Genel Başkan Yardımcımızı Kayseri'ye gönderdik. 1065 kişi gözaltına alındı, ancak bir tane bile Zafer Partili gözaltına alınmamıştır. Genel Başkanımız Ümit Özdağ, o akşam halkı sakinleşmeye davet etmiş, "Provokasyonlara gelmeyin, evinizde kalın, güvenlik güçlerine kendinizi teslim edin." demiştir. Buna rağmen, kendisi insanları kin ve nefrete tahrik ettiği gerekçesiyle hukuksuzca tutuklanmıştır.
DÜŞMAN CEZA HUKUKU VE ÇİFTE STANDARTLAR
Bugün, Genel Başkanımıza uygulanan bu hukuk Nazi Almanya'sında Fransız ve Polonyalılara, Amerika'da siyahlara uygulanan düşman ceza hukukunun bir benzeridir. Şu anda, örgüt başı Abdullah Öcalan, cezaevinde voleybol oynarken, Genel Başkanımız haksız ve hukuksuz bir şekilde Silivri’de tutulmaktadır.
.jpeg)
AÇILIM SÜRECİ
Birinci açılım süreci yapıldı. 794 şehidimiz var, binlerce yaralı. Barış barış dediler, akil adamlar dediler, Türkiye'yi dolaştılar. Binlerce ocağın sönmesine sebep oldular. 40 bin şehit verdik, on binlerce gazi. Şimdi diyorlar ki, 'Abdullah Öcalan gelsin Meclis'e konuşsun.' Yok öyle yağma. Diyorlar ki, 'Eğer barış olmazsa burası Gazze'ye döner.' Bir başkası da diyor ki 'Şeyh Sait'lerden devlet özür dilesin.' Vatan hainlerinden devlet özür dilemez. Diletmeyiz, diletmeyeceğiz de hiçbir zaman. Türkiye'de Kürt sorunu yok, şu anda hatta Türk sorunu var. Ne mutlu Türküm diyene tuhaf tuhaf bakmaya başladılar. Burası Türk'tür, Türk kalacaktır. Bunu kimse unutmasın.
EKONOMİK VE SOSYAL POLİTİKALAR
Bugün 3 bin Türk evladı, Hollanda'daki çip fabrikalarında çalışıyor. Neden Türkiye'de bu imkanlar yok? Doktorlarımızı, hemşirelerimizi kaybediyoruz. Almanya, beyin göçü sorununu çözdü ancak biz her geçen gün değerli insan kaynağımızı kaybediyoruz. Devlet Planlama Teşkilatı kapatıldı, liyakatsizlik diz boyu oldu. Bugüne kadar 8 Turizm Bakanı, 6 Sağlık Bakanı, 10 Hazine ve Maliye Bakanı, 7 İçişleri Bakanı, 8 Milli Eğitim Bakanı değişti.
ZAFER PARTİSİ'NİN KARARLI DURUŞU
Zafer Partisi olarak, milletimizin geleceği için endişeliyiz. Ancak bu endişe bizim için değil, sizler için, bu ülkenin geleceği olan çocuklarımız içindir. Bu nedenle buradayız, bu nedenle Zafer Partisi var! Genel Başkanımız Ümit Özdağ'a yönelik hukuksuzluğu reddediyoruz ve bir kez daha "Ümit Özdağ'a Özgürlük!" diyoruz. Zafer bizim olacak, milletimizin olacak!
Siyaset, 23 Şubat 2025 15:18
Yorumlar (0)
Dilovası’nda DEM Parti yöneticileri Enver Yıldırım’ın kapısını çaldı
Bakan Şimşek'e işsizlik tepkisi
Körfezli iş insanı Ceyhan hayata gözlerini yumdu
İşte en az yakan araçlar listesi!
Teğmenlerin komutanı emekli edildi
Altın alımı son 3 yılın en yüksek seviyesinde
5 yaşındaki Hazar Ali, aldığı eğitimle ilk kez anne dedi
Vali Aktaş Tepeköy Mahallesi'ne de gitti
İzmit’te Buray konseriyle unutulmaz bir akşam
Alikahya altgeçit ve yağmursuyu menfezleri yapımı TEM’de trafik kapattıracak
Belçika’dan gelen yaşlı çifti yolda bırakmadılar
Vatandaşı soyan bu düzene kim dur diyecek?
MHP ve İYİ Partili vekil arasında pislik gerginliği!
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
Körfez’de de mahallelerde çocukları sevindiren şenlik var!
Başkanvekili Obuz’dan Pazar turu
Özgür Özel gelin devletin tasfiyesine ortak olmayın
