Erdoğan'dan TÜSİAD'a bir tehdit daha!
Siyaset, 23 Şubat 2025 08:29AKP'nin tek adaylı kongresinde AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kürsüde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Erdoğan, muhalefete vururken TÜSİAD'ı da unutmadı. Erdoğan, "Eski kötü alışkanlıklarınızda ısrar ederseniz, biz de size buna göre muamele ederiz" dedi.
AKP'nin tek adaylı kongresinde AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kürsüde çarpıcı açıklamalarda bulunuyor.Kongre öncesi partinin bugüne kadar yaptığı çalışmaları anlatan 4 dakika 40 saniyelik özel bir tanıtım film gösterimi gerçekleştirildi. Erdoğan konuşmasında icraatlerinden bahsederken muhalefete vurdu. Ayrıca Erdoğan, TÜSİAD'ı da unutmadı. Erdoğan, "Eski kötü alışkanlıklarınızda ısrar ederseniz, biz de size buna göre muamele ederiz" dedi.
ERDOĞAN: TOKSİK MUHALEFETİN PANZEHİRİ DE AK PARTİ
Erdoğan konuşmasında icraatlarını anlatırken, muhalefete de ağır sözlerde bulundu. Erdoğan, "Türkiye'ye politik ve ekonomik bağımsızlığı biz kazandırdık. Türk demokrasisinin çevresindeki kirli ve yoğun kuşatma çok partili hayata geçtiğimiz günden beri kırılmadı. Bunun nedeni iktidara gelmek için her yolu mübah gören çarpık anlayışı oldu. Anti demokratik güçler ile iş birliği yapacak kadar gözlerini kararttılar. Belediye başkanlıkları, bakanlıklar pazar ürünü gibi alınıp satıldı. Daha 2 sene öncesinde ülkeyi beraber yönetmeye talip olanların gırtlak gırtlağa kavgaya tutuştuğuna şahit olduk. AK Parti'nin olduğu yerde çözümsüzlüğe de umutsuzluğa da halel getirecek girişime yer yoktur. Ülkemizin her meselesinin bu toksik muhalefetin panzehiri de AK Parti ve cumhur İttifakıdır." şeklinde konuştu.
“TERÖR DUVARINI YIKACAĞIZ”
Son çözüm sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, “Sunun bir defa altını kalın çizgilerle tekrar çizmek mecburi yetindeyim: Türk'e de, Kürt'e de, Sünni'ye de, Aleviye de hiçbir faydasI olmayan dış kaynaklı fitne ürünü bir literatür yığınıyla boğuşmaya vaktimiz yok. Yeni bir dünya kurulurken, terör belası basta olmak üzere Türkiye'nin de safralarından kurtulması gerekiyor. Terörün, şiddetin, silahını karanlık gölgesinin ülkemizin ve bölgemizin üzerinden tamamen çekileceği günler inşallah çok yakindir. Türkler, Kürtler, Araplar olarak hep beraber kenetlenecek; tam 40 yıldır evlatlarımızın kani üzerinde yükselen terör duvarını yıkıp atacağız. Terör sorunu ortadan kalktıktan sonra, demokrasiden kalkınmaya, kardeşlikten bölgesel entegrasyona yeni bir dönemin kapıları açılacaktır” ifadelerini kullandı.
ERDOĞAN’DAN TÜSİAD’A TEHDİT
TÜSİAD'ı da unutmayan Erdoğan, "Son tartışmalar gösteriyor ki, bazı hastalıklar halen devam ediyor. İmtiyazların kaybetmek istemeyenler, eski vesayetçi söylemlerle siyasete ve hükümete ayar vermeye çalışıyor. Batılı güçlerle kurdukları asimetrik iliskilere güvenenler, Türkiye'nin değiştiğini, eski Türkiye'nin artık olmadigini kabullenemiyor. AK Parti döneminde sermayelerine sermaye katan is dünyasının içindeki bir grup, kirli muhalefet anlayışını yeniden devreye alma çabasındadır. Geçmişte manşetler ve ellerindeki finans-kapital üzerinden siyasetçileri tehdit eden bu ekibin tek derdi; kayıplarını devlet hazinesinden yeniden tazmin etmektir. Eski kötü alışkanlıklarınızda ısrar ederseniz, biz de size buna göre muamele ederiz. Türkiye değişmiştir; siz de eskiyi hortlatmaya çalışmak yerine, bu yeni Türkiye'ye alışmak, politikalarınızı buna göre belirlemek zorundasınız." dedi.
Siyaset, 23 Şubat 2025 08:29
Yorumlar (0)
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
Kocaeli tarımında çifte hasat
Dolar ve Euro güne nasıl başladı?
İmamoğlu'ndan korktukları kadar Allah'tan korkmuyorlar!
Bütçe açığı köprü satışıyla da kapanmaz
Vali Aktaş o köydeki mevlit programına katıldı
Emekli bankacı Selma Duman Yavuz 51 yaşında vefat etti
Kocaeli Aydınlar Ocağı, Musa Ordu’yu andı
İzmit’te şehit yakınları ve gaziler için yeni merkez
Diyanet öğrenci yurtlarına da girdi
Gizli tanık beyanı ile ilgili dikkat çeken açıklamalar
Yürekleri ısıtan görüntüler
UlaşımPark, Berlin’deki fuarda uluslararası vitrine çıkıyor
Öcalan'ı, Bahçeli mi evlendirecek?
İki ilçede eğitim ve tahliye tatbikatı
Hacı Hasan Mahallesi’nde kadın kadına buluşma!
Kaldırım taşları ve parke kaplamalar yenileniyor
Gölcüklü genç kaza kurbanı oldu
Kayyum esprisi yaptı, savcı ifadeye çağırdı!
Körfez’den çıkarıldı, deniz canlılarına yuva oldu
Aile hekimlerinin yeni yazılımla ilgili tereddütleri var
Erbakan’ın halay performansı!
