Karlı geceyi ısıtan konser!
Gündem, 22 Şubat 2025 13:18Büyükşehir Konservatuvarı Oda Orkestrası, Çellistanbul Quartet topluluğuyla karlı bir akşamda akıllardan çıkmayacak konser verdi.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Oda Orkestrası, Çellistanbul Quartet topluluğuyla unutulmayacak bir konsere imza attı. Engin Şen şefliğindeki Oda Orkestrası, Baroktan Anadolu’ya adlı konserde sanatseverlere unutamayacakları anlar yaşattı.
2 ÖNEMLİ SANATÇI KOCAELİ’DE
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sanat etkinliklerine kaldığı yerden devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Oda Orkestrası Engin Şen şefliğinde, İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası Viyolonsel Sanatçısı Murat Berk ile Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası Viyolonsel Sanatçısı ve öğretim üyesi Doç. Dr. Melih Kara’nın katılımıyla akıllardan çıkmayacak bir sanat akşamına imza attı.
SANATSEVERLERDEN TAM NOT
Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleşen programa Büyükşehir Başkanvekili Berna Abiş, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Murat Yavuz, soğuk ve kar yağışlı bir havaya rağmen çok sayıda sanatsever katıldı. Konserde; Vivaldi'den Aşık Veysel'e uzanan muhteşem bir repertuvar ile geçmişin melodileri bugünün ezgileriyle sahneye taşındı. Oda Orkestrası'nın, Çellistanbul Quartet'e başarılı bir performansla eşlik etmesi klasik müzik sevenlerden tam not aldı.
.gif)
ODA ORKESTRASINA ÖVGÜLER
Konserin ardından Şef Engin Şen, katılımcı sanatçılara ve vatandaşlara teşekkür etti. Konuk sanatçılar Murat Berk ve Doç. Dr. Melih Kara, dinleyiciye hayran kaldıklarını belirterek Büyükşehir Belediye Oda Orkestrasına övgüler yağdırdılar.
“UNUTULMAYACAK BİR KONSER OLDU”
Programın sonunda kısa bir konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Berna Abiş, “Karlı bir Kocaeli akşamında bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Oda orkestramıza ve değerli konuklarımıza teşekkür ediyorum. Şehrimizde unutamayacağımız bir konser verdiler” ifadesini kullandı. Konserin ardından katılımcılara Kongre Merkezi dışındaki fuaye alanında ateş başında salep ikram edildi. Başkanvekili Berna Abiş ve konuk sanatçılar vatandaşlarla birlikte kar yağışı eşliğinde sıcak salep içtiler.
Gündem, 22 Şubat 2025 13:18
Yorumlar (0)
Körfezli iş insanı Ceyhan hayata gözlerini yumdu
İşte en az yakan araçlar listesi!
Teğmenlerin komutanı emekli edildi
Altın alımı son 3 yılın en yüksek seviyesinde
5 yaşındaki Hazar Ali, aldığı eğitimle ilk kez anne dedi
Vali Aktaş Tepeköy Mahallesi'ne de gitti
İzmit’te Buray konseriyle unutulmaz bir akşam
Alikahya altgeçit ve yağmursuyu menfezleri yapımı TEM’de trafik kapattıracak
Belçika’dan gelen yaşlı çifti yolda bırakmadılar
Vatandaşı soyan bu düzene kim dur diyecek?
MHP ve İYİ Partili vekil arasında pislik gerginliği!
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
Körfez’de de mahallelerde çocukları sevindiren şenlik var!
Başkanvekili Obuz’dan Pazar turu
Özgür Özel gelin devletin tasfiyesine ortak olmayın
Başkan Hürriyet’in cezaevinde tutulmasına tepki
En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar oldu?
