İYİ Partili başkana bir tepki daha! Partili bayanı taciz etti…
Siyaset, 21 Şubat 2025 13:15İYİ Parti Derince İlçe Başkanı Alpay Çakırcı, taciz, tehdit ve şantaj iddiaları ile gündemde. Zafer Partisi İl Başkanlığı adına yapılan açılamada Alpay Cakırcı’nın Zafer Partisi’nde Derince İlçe Başkanı olarak görev yaparken bir partili bayanı taciz ettiği iddiasıyla disiplin kuruluna sevk edildiğinin de altı çizildi.
Zafer Partisi Kocaeli İl Teşkilatı adına yapılan açıklamanın içeriği şöyle:
Kamuoyuna Duyuru
Daha önce Zafer Partisi Derince İlçe Başkanlığı görevini yürüten ve basında çeşitli açıklamalar yapan şahıs, şu anda İYİ Parti Derince İlçe Başkanlığı görevini yürütmektedir.
Ancak partimizden ayrılma sebebi, basında ifade ettiği hususlar değildir. Konuyu farklı yönlere çekerek asıl önemli konunun üstünü örtmeye çalışmaktadır.
Şahsın partimizde ilçe başkanı olarak görev yaparken, aynı zamanda kendi şirketinde çalışan bir partiliyi taciz ettiği iddiası tarafımıza iletilmiştir.
Şikâyet, vakit kaybetmeden Genel Merkezimize bildirilmiş, Genel Merkez yönetimimiz de mağdurun beyanlarını yazılı olarak alarak konuyu detaylı şekilde incelemiştir. Değerlendirme sonucunda, kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edilmesine karar verilmiştir.
Disiplin Kurulumuz süreci başlatmış ve şahsı partideki tüm görevlerinden azlediliştir, şahsın savunma verme hakkı olmasına rağmen, bu hakkını kullanmamış ve savunma yapmaktan kaçınarak alelacele istifa etmiştir.
Üstelik, kendisine yöneltilen ciddi iddialar hakkında hiçbir açıklama yapma gereği dahi duymamıştır.
Bu noktada önemli bir hususu vurgulamak isteriz: Şahsın, basın aracılığıyla dile getirdiği diğer iddialar, tamamen suçunu örtmek için başvurduğu iftiralardan ibarettir. Partimiz bu mesnetsiz iftiralara cevap verme gereği dahi duymamaktadır.
Öte yandan, şahsın defalarca partililerimizle yeniden iletişime geçmeye çalıştığı, hatta son olarak partimize ait aracı ve aracın içinde ki dava arkadaşlarımızı partimizin miting duyurusunu yaparken tahrik ettiği tespit edilmiştir.
Bu tür provokatif eylemler, şahsın içinde bulunduğu durumu ve amacını açıkça göstermektedir.
Bizi asıl üzen ve düşündüren ise, bu şahsın halen İYİ Parti gibi Türk milliyetçiliğini benimsediğini iddia eden bir yapıda ilçe başkanlığı görevine devam etmesidir. Böylesine ciddi iddialarla anılan bir şahsın arkasında duracaklarını da açıkçası sanmıyoruz.
Bu şahıs hakkında hukuki süreci başlatarak sonuna kadar konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Siyaset, 21 Şubat 2025 13:15
Yorumlar (1)
Basin.
Madem bir (bayan değil) kadına taciz vardı hanımefendi neden polise gitmedi size geldi? Bir kadın olarak empati yapıyorum bana böyle bişey olsa direk polise giderim veya savcılığa giderim bu kadının daha doğrusu zafer partililerin oyunu olduğu çok belli sizde Alpay beyi şikayet etmediniz çok belli Alpay başkana iftira attığınız YANINDAYIZ ALPAY BAŞKAN22 Şubat 2025 13:15
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
Kocaeli tarımında çifte hasat
Dolar ve Euro güne nasıl başladı?
İmamoğlu'ndan korktukları kadar Allah'tan korkmuyorlar!
Bütçe açığı köprü satışıyla da kapanmaz
Vali Aktaş o köydeki mevlit programına katıldı
Emekli bankacı Selma Duman Yavuz 51 yaşında vefat etti
