KOTO’ya Güneş Enerji Sistemleri Çalıştayı’na davet ziyareti
İş Dünyası, 21 Şubat 2025 01:28Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı Elektrik Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi 13. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Gökmen Hasançebi, Yönetim Kurulu Üyeleri Sevil Bulutlar Şen, H.Cengiz Öztürk, Selim Kırıcı ve H.Hüsnü Kuşcuoğlu ile birlikte Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut’u ziyaret etti.
ÇALIŞTAYA DAVET
KOTO Yönetim Kurulu Üyeleri Abdurrahman Çuhadar, Tahsin Can Kuşkan ve Meclis Başkan Yardımcısı Kübra Öter’in de yer aldığı ziyarette, KOTO Başkanı Necmi Bulut nezdinde tüm oda üyelerini 22 Şubat Cumartesi günü düzenleyecekleri ‘Güneş Enerji Sistemleri Çalıştayı’na davet eden Başkan Hasançebi, “Kocaeli Kongre Merkezi’nde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Üniversitesi’nin destekleriyle düzenlenecek olan Güneş Enerjisi Sistemleri Çalıştayı’nın sektör firmaları, meslektaşlarımız ve vatandaşlarımız açısından ilgi ile karşılandığını görmek memnuniyet verici olacaktır.
YARINLARA HAZIRLIK
Çalıştayın esas amacı; yenilenebilir enerji kaynakları içerisinde ülkemiz açısından çok önemli bir yeri olan güneş enerjisinin, Türkiye’deki potansiyeli ve son gelişmelerle birlikte, güneş enerji sistemlerinin tasarım, proje, kurulum, elektrik dağıtım şebekesi bağlantıları, bakım-onarım, fatura ve mahsuplaşma uygulamaları, teşvik, sigortalama ve yangın güvenliği konularında ki sektör uzmanları ve akademisyenleri bölgemizde bir araya getirerek, konuyla ilgilenenlerin bilgilerini tazelemek ve uygulamalarda yaşanan sorunlara bulunan çözümleri anlatmak, yarınlara hazırlık için katılımcılardan beklentilerini almaktır.
BAŞKAN BULUT’TAN TEŞEKKÜR
Güneş enerjisi teknolojilerinin hızla gelişen bir alan olduğuna ve Türkiye’nin bu alandaki potansiyelini tam anlamıyla kullanmasının gelecekteki enerji ihtiyacını karşılamada önemli rol oynayacağı dönemde, Sektör firmalarının ürünlerine ilişkin standlarının da kurulacağı etkinliğimize katılmak üzere, Odamız olarak, tüm basın kuruluşlarımızı ve sizler aracılığı ile tüm vatandaşlarımızı 22 Şubat 2025 Cumartesi Kocaeli Kongre Merkezi’ne davet ediyoruz” dedi. Çalıştayın, alternatif enerji kaynaklarına ihtiyaç duyan Kocaeli iş dünyası için çok önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Bulut, davet için teşekkür etti.
İş Dünyası, 21 Şubat 2025 01:28
Yorumlar (0)
Anaokulunda çocukları sopayla dövdü!
Dağ başında gençleri keyiflendiren etkinlik
Yeniden Refah Gebze’de Bilikçi seçilmiş başkan
Çayırovalı genç tiyatrocular büyük alkış aldı!
Erdoğan, Akın Gürlek'e fırça mı attı?
Körfez GB’de karatecilerin kuşak sevinci!
Kocaeli artık sanayi kenti değil mi?
Hayvan yeminin yarısı Ormanya’dan
Kapanca Festivali, özel sergilere ev sahipliği yapacak
On binlerce kişi Fuar Park’a akın etti!
SEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, KOTO’da ağırlandı
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan TFF için bağımsız denetim çağrısı
Harikalar Sahili’nde uçurtmalar babalar için uçtu!
TCDD de borca battı!
İzmit Alışveriş Festivali başlıyor
Yine çete baskını: Dönen para 10 milyar TL
Ülkücüler Şile’deki bu düğünde buluştu!
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber!
Genç kız kendisini iple tavana asarak canına kıydı
Şehit Özcan Kan Fen Lisesi festivalinde robot sahne aldı!
Öğretmenler yerde sürüklendi
Kapalıya imha paylaşımı yapan her yerde aranıyor!
Sanat Kafe'de önemli bir buluşma daha
Otoyolun o noktası 24 saat trafiğe kapatılacak!
Büyükakın’dan müjde: Akvaryum bir hafta daha ücretsiz
Durmak yok taşınmazların satışına devam
Yeni mezunlar ve iş arayanlar Kılavuz Kariyer ile yine sertifikalandırıldı
Lunaparkta çarpışan araba kapma yarışı!
Gölcük’te özensiz iş! Mazgal konulmadı
Paketli gıda almadan önce iki kere düşünün!
Dev akvaryumu ilk günde 15 bin kişi ziyaret etti
Havalimanı milyonları yutuyor!
Pazar kahvaltısı bile lüks oldu!
Başkan Hürriyet’ten davet var! Herkesi Kapanca Sokak Festivaline bekliyoruz
En çok milyarder o şehirde yaşıyor!
Destek yoksa hapse atılırsınız mı denildi?
Dilovası’nda MHP’yi ziyaret eden edene
Büyükakın çocuklarla eğlendi!
O vekil nasıl dolandırıldı?
