İYİ Parti İlçe Başkanı neden Zafer Partisi’nden istifa etti?
Siyaset, 20 Şubat 2025 03:01İYİ Parti Derince İlçe Başkanı Alpay Çakırcı bir süredir hakkında ortaya atılan taciz, tehdit, şantaj gibi iddialara yanıt verdi, Zafer Partisi’nin Kocaeli’deki yöneticilerini kendisine iftira atmakla da itham etti. Alpay Çakırcı bu davranışıyla bir bakıma yeni tartışmanın fitilini de ateşledi.
Kocaeli siyasetinde bir süredir İYİ Parti Derince İlçe Başkanı Alpay Çakırcı ile ilgili ortaya atılan iddialar konuşuluyor, tehdit, taciz ve şantaj gibi. Nitekim her yerde yüksek sesle dile getirilen benzer ithamlar geçtiğimiz hafta yerel bir gazetenin sayfalarına da taşındı.
Alpay Çakırcı akşam saatlerinde de aynı iddialarla ilgili açıklama yaptı, fakat tekzip metninde tutarsızlıklar var. Alpay Çakırcı, daha önce Derince İlçe Başkanı olarak görev yaparken Zafer Partisi’nden neden apar topar istifa etti?
Cevabını biz verelim kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edildiğini öğrendiği için! Peki madem Alpay Çakırcı masumdu, taciz, tehdit, şantaj iddiaları da asılsızdı o zaman ne diye kendisini savunmak için İl Disiplin Kurulu’nun huzuruna çıkmadı?
Oysa davet edilmişti, fakat istifa etmeyi tercih etti, neden? Gel durumu izah et denilmesine rağmen gitmemek, istifa ederek adeta kaçmak, bugünde beni davet etmediler, savunma hakkı vermediler demek nasıl bir davranıştır? Buna açıkça durumu çarpıtmak, başka bir ifadeyle yalan söylemek, ayıp etmek denilmez mi?
Bana iftira attı, psikolojik sorunları var dediği hanımefendiye Zafer Partisi'ndeyken Kadın Kolları Başkanlığı görevini şu andaki partisi olan İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu değil, kendisi, yani Alpay Çakırcı verdi.
Madem psikolojik sorunları vardı ne diye kadın kolları başkanı olarak atadı? Zafer Partisi’ne araç aldığından ve parasının bir bölümünü tahsil edemediğinden de bahsetmiş! Oysa parası kuruşu kuruşuna kendisine verilmiş, neden bu durumu da abartıyor? İddialarda gerçeklik payı olduğu için mi?
İYİ Parti Derince ilçe binasında partililerle sohbet ederken Zafer Partisi İl Başkanı Av. Ender Oğuz her ay benden kendi şahsına 30 bin TL rüşvet istedi dediğine dair iddialar da ayyuka çıkmış durumda. Şimdi bunu da mı inkar edecek?
Yine kendisine böyle giderse seni görevden alırlar, hakkında hiç iyi şeyler söylenmiyor diyenlere alsınlar ben tepeden gelirim cevabını verenin de Alpay Çakırcı olduğu konuşuluyor.
Fakat demek ki herkes yalancı, iftiracı, psikolojik sorunlu ama bir tek doğruları söyleyen, psikolojik açıdan sağlıklı olan Alpay Çakırcı! Çok enteresan ve görünen o ki bu pilav daha çok su kaldıracak! Alpay Çakırcı’ya Zafer Partisi’nden yanıt verilmesine de kesin gözüyle bakılıyor.
Siyaset, 20 Şubat 2025 03:01
Yorumlar (1)
Defne
YANINDAYIZ ALPAY BAŞKAN22 Şubat 2025 03:01
Uyuşturucuyla mücadele önergesini AKP ve MHP reddetti
Başkan Büyükakın’a Sapanca Gölü’ndeki çamur temizlensin çağrısı
Başkan Hürriyet’ten Gölkay Park açıklaması
Artık ne DEM’e, ne de İmralı’daki caniye ihtiyaç kalmamıştır
Esnafın tüm mal varlığına haciz konuyor
Gölcük Hükümet Konağı hizmette
Tansu Özcan ya sabır çekti!
İzmit Belediyesi diyetisyeninden öğrencilere güçlerine güç katacak öneriler!
Kocaeli’de doğaseverler Flamingo Şenliği’nde buluştu
Çayırova Meclisi’nde üç gündem maddesi karara bağlandı
Kocaeli’de barajdaki seviye yükseldi, Sapanca Gölü’nden su alımı da durduruldu
Büyükakın’dan Anne Şehir Merkezleri’nin sayısı artacak mesajı
Çimsa’dan ihracata 1,5 milyar dolarlık katkı
Derince’de tiyatro toplulukları için ücretsiz kayıtlar başladı
Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş da Mısırlı iş insanları ile bir araya geldi
Barış Manço, Gölcük’te şarkıları ile anılacak
Kocaeli’de Ramazan pidesi küçüldü!
Enflasyon yoluyla maaş zammı gasp edildi
Zeytinoğlu enflasyon ve dış ticaret verilerini değerlendirdi
Allah Erdoğan'a vicdan versin'
Bahçeli, PKK liderine saygı duyuyor!
Kartepe Belediyesi ne işe yarar?
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin akıbeti ne olacak?
Küçük ölçekli balıkçılara destek başvuruları başladı
Kocaeli’de Taksiciler Esnaf Odası’nı kurmak için Bakanlıktan yetki alındı
Başkan Ölmez’den Berat Kandili mesajı: Dua etmenin tam zamanı
Çayırova’daki çocuk kulüplerinde ikinci yarıyıl böyle başladı
Altın yatırımcılarına uyarı: Peşinden koşmayın!
Fındık fiyatı üç beş alıcının insafına bırakılamaz
Kartepeli esnaf evinde ölü bulundu
Kocaeli’de Ramazan denetimi
Sigaraya büyük zam yolda
Otogaza da zam geliyor
Eleştiriden dolayı dava açması şık durmadı
Başkan Söğüt’ten Berat Kandili mesajı
Depremzedelere kışın ortasında çıkın dediler
Büyükakın: Halay da bizim horon da bizim
İzmit’te ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolisi ve sıcak yemek desteği başvuruları sürüyor
KOTO Başkanı Bulut, Mısır’da iş birliği protokolüne imza attı
