Kocaeli Dağcılık Kulübü Sporcuları dağcılık eğitimi için Muş’a gittiler
Spor, 19 Şubat 2025 13:27Kocaeli Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü, Türkiye Dağcılık Federasyonu'nun 2025 yılı faaliyet programı kapsamında Muş'ta düzenlenen Kış Dağcılık Eğitimine iki yetenekli sporcusunu gönderdi. Asya Berin Uzuner ve Mert Öztürk, zorlu kış koşullarında dağcılık becerilerini geliştirmek ve kulüplerini en iyi şekilde temsil etmek için Muş'ta yoğun bir eğitim sürecinden geçiyor.
Eğitim, sporculara kar ve buz üzerinde yürüyüş teknikleri, iple iniş ve çıkış, çığ bilgisi, kış koşullarında yön bulma, kamp kurma ve hayatta kalma becerileri gibi hayati önem taşıyan konularda kapsamlı bir eğitim sunuyor. Kocaeli Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Mehmet Demir sporcularının bu önemli eğitimde yer almasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Asya ve Mert, kulübümüzün gurur kaynağı. Onların bu eğitimde edinecekleri bilgi ve deneyimler, hem kendileri hem de kulübümüz için büyük kazanım olacak. Kış dağcılığı, büyük özveri ve disiplin gerektiren bir alan. Sporcularımızın bu zorlu eğitim sürecini başarıyla tamamlayacaklarına inancımız tam." dedi.
ZORLU KOŞULLARDA ZİRVEYE DOĞRU
Muş'taki eğitim, sporcuları zorlu kış koşullarına hazırlamak amacıyla gerçekleştiriliyor. Eğitim süresince, sporcular teorik bilgilerin yanı sıra pratik uygulamalarla da becerilerini geliştirme fırsatı buluyor. Eğitimde, çığ, karda yürüme, emniyet sistemleri gibi bir çok konuda hem pratik hem teorik eğitim üzerinde çalışılıyor.
.gif)
KOCAELİ'YE DENEYİMLE DÖNECEKLER
Eğitim sonunda, Asya Berin Uzuner ve Mert Öztürk, kış dağcılığı konusunda edindikleri bilgi ve deneyimlerle Kocaeli'ye dönecekler.
KOCAELİ DAĞCILIK VE DOĞA SPORLARI KULÜBÜ HAKKINDA
Kocaeli'nin önde gelen dağcılık kulüplerinden biri olan Kocaeli Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü, doğa sporlarına gönül verenleri bir araya getirerek dağcılık, trekking, kaya tırmanışı gibi birçok alanda faaliyet gösteriyor. Kulüp, düzenlediği eğitimler ve etkinliklerle hem sporcuların gelişimine katkı sağlıyor hem de doğa sevgisini yaygınlaştırmayı amaçlıyor.
Spor, 19 Şubat 2025 13:27
Yorumlar (0)
Körfez’in gelecek vizyonu ele alındı
İmamoğlu'nu suçlayan gizli tanık davadan çekildi
Anahtar Partililer Karamürsel’de kapısını çalmadıkları ev bırakmadılar!
Bülent Sarı: Haddehane ve çöp tesisleri kabul edilemez
İşverenlerden Erdoğan'a asgari ücret cevabı
Başkan Hürriyet cami cemaatiyle buluştu
Emekliye barınmayı dahi sağlayamayan bir ülke olmamalıydık
Akaryakıtta tabelalar gece yarısı değişti!
İzmit’te yeni yıl coşkusu başladı!
Büyükşehir ekipleri karlı günlere böyle hazırlanıyor!
İsmail Süer vefat etti
AKP’liler de güvenmiyor!
Başkan Ölmez, Kandıra’da çöp tesisi ile ilgili oylamada güldü mü?
Bu kütüphanelerde gençlerimiz geleceğe hazırlanıyor
İzmitlilere Halk Et soruldu
KOSGEB destekleri Gebze’de masaya yatırıldı
Vatandaşa bir dokun bin ah işit!
İzmit’te 50 yaş üstü vatandaşlara güç veren seminer!
Vali Aktaş, İzmit Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’nu da ziyaret etti
Kocaeli'de insanı öldüren, doğayı katleden bir sanayi istemiyoruz
Sudan bahane ile Anahtar Parti'den istifa ettiler!
Körfez’de kariyer ve istihdam adına önemli organizasyon
Gram altında yeni rekor
Kartepe’de karlı tepeye çıkan yola el atıldı
Kandıralı Ertürk’ten AKP’lilere sert sözler!
Akıl dışı senaryoların ve iftiraların pervasızca üretildiği bir dönemi yaşıyoruz
Kandıralı Ertürk’ün hemşehrilerine çöp tesisine karşı çıkın demesi AKP’lileri kızdırdı!
Torpil ve kayırmadan utanmayan Özlem Zengin!
İSU kağıda basılı faturayı ortadan kaldırmak istiyor!
Gölcük’te oksijen tanklarını yol kenarında görenler endişe ediyor
AKP'liler PKK'lılara iş mi bulacak?
Büyükakın: Bu şehre asla zarar vermem, verdirtmem
Hürriyet’ten Büyükakın’a: Bir bina hariç hasar yok demişti, şimdi müjde yıkılıp yeniden yapılacak diyor
Fatih Altaylı'dan iktidara kuzu gibi olacağım mesajı!
Ünlü ekonomist Selçuk Geçer Zafer Partisi’ne katıldı
Gebze’de 4 can gitti, Cengiz Topel çürüdü
MHP Dilovası yöneticileri Spor Müdürü Babaoğlu’nu tebrik etti
61 ilde şubeleri olan tatlıcı da iflasın pençesinde
Merkez Bankası'nın kararı sonrası, euro 50 lirayı aşarak tarihi zirvesini gördü
