Böyle bir ülkeye kimse yatırım yapmaz
Gündem, 17 Şubat 2025 10:47Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, hakkında açılan davalarla boğuşan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek çıktı.
Başkan Yavaş, Milli Egemenlik Platformu'nun Ankara'da düzenlediği Milli Egemenlik Kongresi'nde son dönemde yaşanan gelişmelere ilişkin olarak, "Bir ve beraber olmadığımız zaman, tarih de torunlarımız da bizden sonra gelen nesil de bizleri affetmeyecek. Bugünkü iktidara karşı, iktidarın hukuksuzluklarına karşı, önümüzdeki günlerde yaşanacak hukuksuzluklara karşı bir ve beraber olmak durumundayız" ifadesini kullandı.
"ÜLKE YÖNETİMİNDE GÖREV DÜŞERSE..."
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Milli Egemenlik Platformu'nun Ankara'da düzenlediği Milli Egemenlik Kongresi'nde yaptığı konuşmada, "Bu kongreden çıkacak sonuçlar mutlaka değerlendirilecektir. Türkiye çok şeylere gebe, eğer yarın bir gün ülke yönetiminde bir görev düşerse, bu kongrede alınacak fikirlerin, görüşlerin mutlaka bizim nazarımızda olacağından ve değerlendireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bizler milliyetçi ve Atatürkçü kimliğimizi hiçbir zaman saklamadan CHP'de siyaset yapıyoruz. Kaçınılmaz olarak bu ülke için kaygı duyan herkesin yan yana olması gerekiyor" ifadesini kullandı.
"BÖYLE BİR ÜLKEYE KİMSE YATIRIM YAPMAZ"
Yavaş, "Bir ve beraber olmanın zamanı. Bir ve beraber olmadığımız zaman, tarih de torunlarımız da bizden sonra gelen nesil de bizleri affetmeyecek. Bugünkü iktidara karşı, iktidarın hukuksuzluklarına karşı, önümüzdeki günlerde yaşanacak hukuksuzluklara karşı bir ve beraber olmak durumundayız. Bunun zaruretini açıkça hissediyoruz. Örnek; Sayın Özdağ... Hukuk, iktidarın sopası olmamalı. Hakim bağımsız olmalı, adil olmalı. Çiğdem Hanım'ın hala tutuklu olduğunu görünce, birçok insanın bir twit yüzünden tutuklu olduğunu görünce hukukçu olarak gerçekten üzülüyorum. Yargılanmaktan kaçmıyoruz ki... Siz bir twit attıktan sonra sabaha karşı evinizden alınıyorsanız veya bir konuşma yaptıktan yarım saat sonra yandaş medyada sizin hakkınızda soruşturma açıldığı duyuruluyorsa kimse yargının bağımsız olduğunu iddia edemez. Bunun zararı ülkemize. Böyle bir ülkeye kimse yatırım yapmaz. Ne kadar çok hukuk, ne kadar çok demokrasi, o kadar ekmek demektir. Böyle bir ülkeye yatırım gelmez, bugünkü açlığın, fakirliğin sebepleri israfın yanı sıra bu tür muamelelerdir" diye konuştu.
EKREM İMAMOĞLU HAKKINDA HAPİS İSTEMİ!
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında "Yargı Görevi Yapanı, Bilirkişiyi veya Tanığı Etkilemeye Teşebbüs" suçundan 2 yıldan 4 yıla kadar hapis cezası ve siyasi yasak istendi.
Gündem, 17 Şubat 2025 10:47
Yorumlar (0)
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
Kocaeli tarımında çifte hasat
Dolar ve Euro güne nasıl başladı?
İmamoğlu'ndan korktukları kadar Allah'tan korkmuyorlar!
Bütçe açığı köprü satışıyla da kapanmaz
Vali Aktaş o köydeki mevlit programına katıldı
Emekli bankacı Selma Duman Yavuz 51 yaşında vefat etti
Kocaeli Aydınlar Ocağı, Musa Ordu’yu andı
İzmit’te şehit yakınları ve gaziler için yeni merkez
Diyanet öğrenci yurtlarına da girdi
Gizli tanık beyanı ile ilgili dikkat çeken açıklamalar
Yürekleri ısıtan görüntüler
UlaşımPark, Berlin’deki fuarda uluslararası vitrine çıkıyor
Öcalan'ı, Bahçeli mi evlendirecek?
İki ilçede eğitim ve tahliye tatbikatı
Hacı Hasan Mahallesi’nde kadın kadına buluşma!
