Sanat Kafe, Başkan Büyükakın ile açıldı
Gündem, 13 Şubat 2025 19:48Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan İzmit Milli İrade Meydanı’nda, gençlere yönelik bir mekan daha faaliyete başladı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın’ın liseli gençlerle bir araya geldiği programla Sanat Kafe hizmete girdi.
MİLLİ İRADE MEYDANI’NDA YENİ BİR MEKAN
İzmit Milli İrade Meydanı, toplam 50 bin m2 alanıyla, şehrin yeni cazibe merkezlerinden biri oluyor. Geçtiğimiz günlerde 125 kişinin aynı anda yararlanabildiği, içinde 8 bin basılı, 29 bin elektronik ortamda olmak üzere 37 bin kitaba erişim imkanı bulunan, 7x24 açık olan Millet Kütüphanesi açılmış, gençlerin büyük ilgisini çekmişti. Antikkapı tarafından işletilen ve yine gençlere yönelik Taze Kafe de İzmit Milli İrade Meydanı’nda yaklaşık 3 aydır hizmet veriyordu.
BÜYÜKAKIN İLE AÇILDI
Milli İrade Meydanı’nda dün yeni bir mekan daha faaliyete başladı. Sanatla ilgili herkesin çok beğeneceği, içinde kültür-sanat sohbetleri, edebiyat buluşmaları, okur-yazar buluşmaları, müzik sohbetleri, tiyatro söyleşileri, okuma tiyatrosu, atölyelerin yer aldığı, haftanın 7 günü açık olacak ve 45 kişinin aynı anda yararlanabileceği Sanat Kafe, kapılarını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın’ın gençlerle bir araya geldiği programla açtı.
.gif)
GENÇLERLE SAMİMİ SOHBET
Ali Fuat Başgil Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileriyle buluşan ve çok sıcak görüntülerin yaşandığı programda konuşan Başkan Büyükakın, gençlere öğütlerde bulundu, sorularını yanıtladı. Büyükakın, “Büyük bir dönüşümle şehrimize kazandırdığımız bu meydan, şehrimizin en gözde etkinlik ve yaşam merkezi olmanın yanı sıra, kültür ve sanatın buluştuğu önemli bir nokta haline geliyor. Çeşitli atölyelerle hem gençlere hem de yetişkinlere hitap eden zengin bir içerik oluşturan Sanat Kafe’nin de hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Gündem, 13 Şubat 2025 19:48
Yorumlar (0)
İzmit Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nde 21 öğrenci ücretsiz eğitim hakkı kazandı
Körfez Ticaret Odası’nda teşvik, destek ve dönüşüm imkanları ele alındı
Başkan Hürriyet’in 2016’daki uyarıları yeniden gündemde
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam
Kartepelilere seçimde verilen söz unutuldu!
Vali Aktaş, KOTO Başkanı Bulut’u ağırladı
Tüketici kötümser
Başkan Bıyık’tan GTO seçimi öncesi adaylara ziyaret
Çiftçilere yüzde 50 hibeli tohum
Derince’nin Afet Mutfağı’nda sona gelindi
Hyundai Motor Türkiye ile Kocaeli Üniversitesi el ele verdi!
Katlı otopark belediye binasına dönüştürüldü
İHH Dilovası’nda çocukları sevindirdi!
Kocaeli Büyükşehir’den okullara 7,3 milyon TL’lik boya
Başkan Çiftçi film setine konuk oldu
Saffet Sancaklı’nın eski koruması intihar mı etti?
Bunun adı vatandaşı soyma planıdır
Deniz kardeşim diyen imama soruşturma!
İstanbulluoğlu da Kocaeli’deki Aktif International Hastanesi’nin doktoru oldu
İzmit Yeşilova’da gençlere yeni bir buluşma alanı geliyor!
OYAK Çimento’nun o fabrikasından büyük başarı!
Erdoğan'ın yeniden adaylığının önü açılacak
Bu fotoğrafta kaç yanlış var?
Zeytinoğlu sanayi kapasite kullanım oranını değerlendirdi
Tramvay yolunda yangın riski
Dilovası’nda Enver Yıldırım, sporcuların madalya heyecanına ortak oldu
GTO, İstanbul’daki fuarda Gebze iş dünyasını temsil etti
İzmit’te AKP’lileri buluşturan piknik
Başkan Söğüt, haftaya o okulu ziyaret ederek başladı
Değirmendere’nin en güzel sesi seçildi!
Profesör Cengiz İpek hayatını kaybetti
Derince’de Gaziler Günü iki ayrı törenle kutlandı
Ya tamamlayın, ya da yıkıp çocuk parkı yapın!
Bizim Köy’de doğa yürüyüşüne devam
Üçlü ittifak tamam mı?
Körfez Tütünçiftlik sahilinden 1 ton atık çıktı
