Litvanya Büyükelçisi Degutis KOTO için İzmit’e geldi
İş Dünyası, 13 Şubat 2025 03:30Litvanya Cumhuriyeti Türkiye Büyükelçisi Ricardas Degutis, Kocaeli Ticaret Odası’na ziyaret gerçekleştirdi.
Kocaeli Ticaret Odası Başkan Yardımcıları Murat Barış, Volkan Yılmaz, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Meclis Başkan Yardımcısı İbrahim İkiz, Kocaeli Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Nurhayat Güldüren, Oda Genel Sekreteri Mert Anlıpak’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Büyükelçi Degutis’e Elçilik Müsteşarı Dalija Ignataviciüte de eşlik etti. İki ülke arasındaki ekonomik işbirliklerinin masaya yatırıldığı görüşmede, Kocaeli ekonomisi hakkında bilgiler veren KOTO Başkan Yardımcıları Murat Barış ve Volkan Yılmaz, Litvanya ile ilişkileri her alanda ileri seviyeye taşımak istediklerini belirtti.
KOCAELİ PROGRAMI
Litvanya Cumhuriyeti Türkiye Büyükelçisi Ricardas Degutis nezdinde, Litvanyalı iş insanlarını KOTO’nun Co-Matching İkili İş Görüşmeleri etkinliği başta olmak üzere birebir görüşmeler gerçekleştirmeye davet eden KOTO Başkan Yardımcısı Barış, “KOTO olarak üyelerimizi dünya pazarları ile buluşturmayı önemli bir görev olarak görüyoruz. Nezaket ziyaretleri ile başlayan görüşmelerin, işbirlikleri ile devam etmesi Kocaeli ve Litvanyalı iş insanları için önemli kazanımlar meydana getirecektir” dedi. Litvanyalı iş insanlarının Türkiye ve Kocaeli’deki yatırımlarının her geçen yıl daha da arttığına dikkat çeken Litvanya Cumhuriyeti Türkiye Büyükelçisi Degutis, somut işbirlikleri noktasında KOTO ile aynı duyguları paylaştığını belirtti. Ziyarette, Litvanyalı iş insanlarının önümüzdeki aylarda Kocaeli’ye gelmesi ve işbirlikleri adına yol haritası oluşturulması konusunda mutabık kalındı. Görüşme, hediyeleşme seremonisi ile devam etti.
İş Dünyası, 13 Şubat 2025 03:30
Yorumlar (0)
AKP'li Tayyar yine gıybet yaptı!
Yağmur yağsa sığınacak yer yok!
Büyükakın STK’lara seslendi
Bahçeli'den DEM'in Öcalan mitingine destek!
Gölcük Hamidiye’de Kestane Festivali coşkusu
Saadetliler Gölcük’te Hasan Bitmez anısına lokum dağıttılar
Zeray GYO için Borsa İstanbul’da ilk gong çaldı
Kocaeli’de yılbaşı gecesi işletmeler 03.30’a kadar açık kalacak
Büyükakın’a haddehane cevabı: Halkla alay etmeyin!
Dilovası faciası ile ilgili bilirkişi raporu ve iddianame üzerinde siyasi baskı var!
Otoyola çıkacak sürücüler dikkat! Kandıra gişelerinde çalışma var
İzmitli sporcu gece yarısı silahla vuruldu
Trafik cezaları cep yakacak!
Symbol AVM’ye yakın nokta çöplüğe döndü!
İYİ Parti’de Yüksel Ercan’ın yardımcıları belli oldu
AKP Genel Başkanlığına Bilal Erdoğan mı geçecek?
Özgür Özel, DEM'lilere sert çıkmayacak mı?
Büyükakın: Sadece iş yapacağız, laf uçar, eser kalır
Başkan Sezer muhtarları dinledi ve yardımcılarına talimat verdi
Ekmek ve simit zamları için yeni bir uygulama
Büyükşehir’in kursu ile kendi işlerinin patronu oldular
Kocaeli’de muhteşem Atatürk sergisi
İki adet metro tüneli açma makinesi Derince’ye getirildi
DEM'lilerin raporunu paçavra diyerek yırttı!
Sapanca gölü geri çekiliyor, ekosistem tehlikede
Kocaeli’de fotoğraf yarışmasına rekor başvuru
Başkan Hürriyet İzmitlileri bu pazara davet etti!
Vali Aktaş güne okul ziyareti ile başladı
Çayırovalılar bu kurslarda bağlama çalmayı öğreniyorlar
Kasaphan Steak House, KOTO üyelerine indirim yapacak!
Kartepe tramvayında tepki çeken yapboz haller
15 Temmuz’la ilgili duruşmada başka, TBMM’de başka türlü konuştu!
Körfez’de 16 yaşındaki genç kız ölü bulundu: İntihar mı, cinayet mi?
Bağımsız 3 vekil İYİ Parti'ye geçecek!
Yılbaşı İyilik Pazarı İzmitlileri bekliyor!
Her 10 kişiden 7'si yoksullaştık diyor
Büyükakın: Herkesin belediye başkanıyız
Kule Deresi yine köpürdü!
Eski AKP'li vekil hapse atılmıştı, serbest bırakıldı
