Ölene kadar seçilmeyi adım adım planlamaktadır
Siyaset, 12 Şubat 2025 16:11İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu partisinin grup toplantısında Erdoğan'a ilişkin flaş çıkışta bulunarak, "Erdoğan, bir daha seçilmeyi, ölene kadar seçilmeyi adım adım planlamaktadır. Çekindiği bir şey yoktur." ifadelerini kullandı.
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Dervişoğlu, Yavaş'ın ön seçime katılmamasına ilişkin, "Türkiye en önemli meselesidir. Siyasilerin bunu kişileştirmeden yol haritasını belirlemelidir. Asolan Türk miletidir. Siyasiler rejim için konuşmalı." dedi.
"ERDOĞAN ÖLENE KADAR SEÇİLMEYİ PLANLIYOR"
Erdoğan'a ilişkin flaş çıkışta bulunan Dervişoğlu, "Bugün vatandaşın haklı erken seçim arzusunu dillendirerek bunun talebini yaratmanın umuduna yaslananlara da sesleniyorum Erdoğan, bir daha seçilmeyi, ölene kadar seçilmeyi adım adım planlamaktadır. Çekindiği bir şey yoktur. Kural, anayasa, kanun tanımamaktadır. Milletten utanmamakta, Allah’tan da korkmamaktadır. İktidarsız bir an bile nefes alamayacak kaybedecek çok şeyi olan bir dikta rejimi karşısında, geçmişte yaptığınız gibi, bunlar “atı alıp Üsküdar’ı geçerken” Arkasından sessizce el sallamaya hazırlananlara sesleniyorum: Umut, safdilce ayakta tutulamaz. Böyle devam ederse ve muhalefet aklını başına almaz ise, önümüzdeki seçim süreci, demokratik bir ülkenin, olağan şartları içerisinde milli iradenin tecelli ettiği bir şekilde olmayacaktır" dedi.
"MESELE KİŞİLER DEĞİLDİR"
CHP içinde dönen 'ön seçim' tartışmalarına değinen Dervişoğlu, "Mesele sandığın milletin önüne getirilmesi meselesi değildir. Mesele kişiler değildir, o cumhurbaşkanı olsun, bu cumhurbaşkanı olsun da değildir. Erdoğan karşıtlığı üzerinden kendi hevesini devam ettirmek, halka yalan söylemek anlamına gelir." ifadelerini kullandı.
"ONLARIN KURGULADIĞI BU KUMARHANE DÜZENİNİ BOZACAĞIZ"
Dervişoğlu'nun ekonomiye dair iktidarı sert eleştirilerde bulunarak, şunları söyledi;
"AKP’den ekonomi masalları dinlemeye artık ne gücüm ne zamanım var. Bunlar bile isteye yaşama geçirilen politikalardır. Fakirleşme, sarayın milleti disipline etme siyasetinin ana fikridir. İnsanları borç batağına düşürme bu sadaka ekonomisinin bir parçasıdır. Her zaman kasanın kazandığı, turpları bilmem ama heybenin kasa olduğunu gayet iyi biliyorum. Kasanın büyüğünün nerede olduğunu da çok iyi bilmekteyiz. Bu kumarhane ekonomisine mahkum olmayacağız. Onların kurguladığı bu kumarhane düzenini bozacağız, bu ekonomiyi onların elinden kurtaracağız. Üç günlük ömrümüz var o üç günün biri açlık, biri yoksulluk biri de ölüm. Bu yüzden gün el ele verip omuz omuza verebilme günüdür. Hakkımız olanı geri almak hakkı haklıya teslim etme günüdür.
Siyaset, 12 Şubat 2025 16:11
Yorumlar (0)
Fatih Altaylı muhalefete muhalefet etti!
Darıca’da bayram sonrası üstyapı için kollar sıvanacak
Vali Aktaş’tan Nevruz Bayramı mesajı
Vatandaşlarımızı suyu tasarruflu kullanmaya ve kaynaklarımızı korumaya davet ediyoruz
Büyükakın: Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
İçi mühimmat dolu insansız deniz aracı karaya vurdu
Akın Gürlek'in tapuları 3 ilçede sorgulanmış!
O teğmende görevine dönüyor
Telefonunuzdaki bu belirtilere dikkat!
Gebzelileri bu etkinlikler bir araya getirdi
Gıda fiyatları yükseliyor
Bakan Yardımcısı Çelik ve Vali Aktaş, soluğu Garnizon Komutanlığı’nda aldı
Binlerce kişi borcunu ödeyemedi
MHP'lilerle DEM'liler kucaklaştı!
Atıklar İzmit Körfezi’ne ulaşmadan toplanıyor
Asgari ücrete ara zam sesleri
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
Boş baklava Cumhuriyet vizyonuna ihanetin bedelidir
Kocaeli’de bayramda kar sürprizi!
AKP Gebze İlçe Başkanı Kaya: Gönüllere dokunmaya devam edeceğiz
