AKP Darıca İlçe başkanı Şakar mahalle başkanlarına seslendi
Siyaset, 12 Şubat 2025 20:50Mahalle başkanları ile düzenlediği istişare toplantısında konuşan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, “AK Parti, milletimizin desteğiyle 23 yıldır hizmet ediyor. AK Parti, milli iradenin ve bağımsızlığın temsilcisidir” dedi.
AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı, teşkilat çalışmaları kapsamında mahalle başkanlarıyla geniş katılımlı bir istişare toplantısı düzenledi. Toplantıya AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köskal Şakar, Teşkilat Başkanı Seyhan Taştan ve mahalle teşkilatlarının temsilcileri katıldı. Toplantının ana gündemi, yerel yönetim çalışmaları, teşkilatın mahallelerdeki etkinliği ve vatandaşların beklentilerine yönelik çözüm önerileri oldu. Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Köskal Şakar, AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana milletin iradesine sahip çıkan, tam bağımsız bir anlayışla siyaset yapan bir parti olduğunu vurguladı. Partinin başarısının, mahalle teşkilatlarının özverili çalışmalarına dayandığını belirten Şakar, “Mahalle teşkilatlarımız, AK Davamızın en önemli yapı taşlarıdır. Onların sahadaki çalışmaları, vatandaşlarımızla kurduğumuz güçlü bağın en önemli unsurlarından biridir” dedi.
MAHALLELERİN SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ MASAYA YATIRILDI
Toplantıda mahalle başkanları, mahallerindeki vatandaşların taleplerini, belediye hizmetleriyle ilgili önerileri ve karşılaşılan sorunları doğrudan İlçe Başkanlığı’na iletti. Yerel yönetim ve teşkilat çalışmaları açısından daha verimli bir yol haritası oluşturulması amacıyla fikir alışverişinde bulunuldu. Teşkilat Başkanı Seyhan Taştan ise, mahalle başkanlarının sahada daha etkin bir şekilde çalışabilmesi için düzenli olarak eğitimler ve koordinasyon toplantıları yapacaklarını belirtti. Parti içi dayanışmanın ve istişarenin önemine vurgu yaparak, her mahallede vatandaşların beklentilerini en iyi şekilde karşılamayı hedeflediklerini ifade etti.
HEDEFİMİZ DAHA GÜÇLÜ BİR DARICA”
Toplantının sonunda konuşan İlçe Başkanı Köskal Şakar, birlik ve beraberlik içinde daha güçlü bir Darıca inşa edeceklerini belirterek şunları söyledi: “AK Parti, milletimizin desteğiyle 23 yıldır hizmet ediyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemize çok önemli eserler kazandırdık. Ancak daha yapacak çok işimiz var. Mahalle teşkilatlarımızın çalışmaları, bu büyük yürüyüşte en önemli lokomotiflerden biri. Hep birlikte durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.”
Siyaset, 12 Şubat 2025 20:50
Yorumlar (0)
Erbakan: En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine getirilmeli
Çayırova’nın basketbolcuları potada Bordo Bandırma’yı mağlup etti
Emeklilere ilave artışlar öngören yeni bir sistem hayata geçirilecek iddiası
Şehit Yakınları ve Gazi Evi projesini yerinde incelediler
Asgari ücretle ilgili bir açıklama daha
Kocaeli’de menopoz okulundan mezun olan 190 kadına sertifika
Derince’de 10 Kasım’da iki anlamlı etkinlik
İSU’da görev yapan Halil Arslan vefat etti
Kartepe’de kar küreme mesaisi!
Bu şartlarda nasıl üretim yapacağız?
Başkan Çiftçi’den esnaf buluşmalarına devam
Başkan Kocaman gençleri dinledi
MHP’nin Kocaeli’den seçilip İstanbul’da ikamet eden vekili arada görünüyor!
Kocaeli’de muhtarlara kırtasiye kolileri teslim edildi
Dilovası’nda Enver Yıldırım’dan çağrı: Artık kavga değil, birleşme vaktidir
Kartepelileri bezdiren fabrikalar!
CHP’nin eski Kocaeli İl Başkanı Rıdvan Alkan vefat etti
Sapanca gölü korunsun çağrısı
Kocaeli’nin ulaşım projeleri Almanya’dan sonra İspanya’da da görücüye çıktı
Valilik makam şoförü Akpunar son yolculuğuna uğurlandı
Engelli vatandaşlara emeklilik oyunu
Fatma Betül Sayan’ı feda etmek zorunda kaldılar!
Borçları için yapılandırma bekleyenlere kötü haber!
Tuncay Aşkın’ın yeğeni kaza kurbanı oldu
Kocaeli Valiliği’nden zirai don uyarısı!
Çayırova’daki 12 sokakta üstyapı çalışmaları tamamlandı
Başkan vekili Obuz Yahya Kaptan’da da talepleri dinledi
Usta Eller, sektör temsilcilerini 4’üncü kez buluşturacak
Ford Otosan, COP31'de otomotiv değer zincirinin dönüşümünü ele alacak
Derince’ye iki yeni sosyal proje daha: Senin Kafen ve Kent Lokantası
Gölcük Kültür Merkezi ihalesi için 10 firma teklif verdi
KOTO üyeleri için o sağlık kuruluşu ile de indirim protokolü imzalandı
Alikâhya OSB’deki Fehmi Yıldız Cami törenle ibadete açıldı
Bugün seçim olsa TBMM'de açık ara fark ortaya çıkıyor!
Yenilikçi Tarım Faizsiz Kredi Desteği Programı KOTO’da konuşuldu
Başiskele’de 14 derslikli okul yapmak için kollar sıvandı
İtfaiye ekiplerinden küçük çocuklara uygulamalı yangın eğitimi
Sakarya Garnizon Komutanı Albay Gür’den Vali Aktaş'a ziyaret
Kocaeli’de perdeler Shakespeare’in ölümsüz komedisi ile açılıyor
