Önüne geleni tutuklayan bu yargı sana tuzak kuruyor!
Siyaset, 09 Şubat 2025 13:54Cemal Enginyurt, Erdoğan’a hatırlatma yaparak, "Erdoğan bir hatırlatma yapmak istedim: Önüne geleni tutuklayan bu yargı sana tuzak kuruyor." dedi.
Geçtiğimiz günlerde CHP’ye katılan Cemal Enginyurt, ‘Erdoğan’a hakaret’ suçu kapsamında soruşturma açılmıştı. Enginyurt, son olarak BirGün gazetesi web yayın koordinatörleri Uğur Koç, Berkant Gültekin ve Yazı İşleri Müdürü Yaşar Gökdemir gözaltına alınmasına X hesabı üzerinden tepki gösterdi. Enginyurt, Erdoğan’a seslenerek, “Erdoğan bir hatırlatma yapmak istedim: Önüne geleni tutuklayan bu yargı sana tuzak kuruyor. Belki korkutup susturmak için tutukluyorlar, fakat her tutuklanan tutuklanma korkusunu atıyor ve sana karşı daha büyük bir hınçla muhalefet dozunu daha da artırıyor. Korku yeniliyor Korku.” dedi.
“ADALETİNİZ BATSIN, YAZIKLAR OLSUN”
BirGün gazetesi Web Yayın Koordinatörleri Uğur Koç, Berkant Gültekin ve Yazı İşleri Müdürü Yaşar Gökdemir dün gözaltına alınmıştı. Gerekçenin ise ‘Sabah muhabirinin Akın Gürlek ziyaretini haberleştirmek’ olduğu iddia edilmişti. Konuya ilişkin Geçtiğimiz günlerde CHP’ye yeni katılan Cemal Enginyurt, X hesabı üzerinden açıklamalar ile tepki gösterdi. Enginyurt, “Haber yandaş medyada yayınlanırsa sıkıntı yok. Aynı haber muhalif gazetede yayınlanırsa hemen gözaltı. Adaletiniz batsın, YAZIKLAR olsun.” dedi.
ÖNÜNE GELENİ TUTUKLAYAN BU YARGI SANA TUZAK KURUYOR
Enginyurt, paylaşımının hemen ardından bu sefer Erdoğan’a hatırlatmada bulundu. Enginyurt, şunları söyledi;
"Erdoğan bir hatırlatma yapmak istedim: Önüne geleni tutuklayan bu yargı sana tuzak kuruyor. Belki korkutup susturmak için tutukluyorlar, fakat her tutuklanan tutuklanma korkusunu atıyor ve sana karşı daha büyük bir hınçla muhalefet dozunu daha da artırıyor. Korku yeniliyor Korku."
SORUŞTURMA AÇILAN PEK ÇOK İSİM VAR
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, CHP Milletvekili Cemal Enginyurt, gazeteciler; İsmail Saymaz, Fatih Altaylı, Seyhan Avşar, Orhan Uğuroğlu, Özlem Gürses, Uğur Koç, Berkant Gültekin ve Yaşar Gökdemir gibi pek çok kişiye soruşturma açılmış, bazı isimler ise tutuklanmıştı.
Siyaset, 09 Şubat 2025 13:54
Yorumlar (0)
Bakan Şimşek'e işsizlik tepkisi
Körfezli iş insanı Ceyhan hayata gözlerini yumdu
İşte en az yakan araçlar listesi!
Teğmenlerin komutanı emekli edildi
Altın alımı son 3 yılın en yüksek seviyesinde
5 yaşındaki Hazar Ali, aldığı eğitimle ilk kez anne dedi
Vali Aktaş Tepeköy Mahallesi'ne de gitti
İzmit’te Buray konseriyle unutulmaz bir akşam
Alikahya altgeçit ve yağmursuyu menfezleri yapımı TEM’de trafik kapattıracak
Belçika’dan gelen yaşlı çifti yolda bırakmadılar
Vatandaşı soyan bu düzene kim dur diyecek?
MHP ve İYİ Partili vekil arasında pislik gerginliği!
Kocaelispor'a büyük moral
Yıllarca yalan söylediler!
Demirtaş'a yağmurlu havada su yok!
Değirmendere festival alanına dönüştü
KOTKO’nun taşınmasını sağlayacak protokol imzalandı
Akıllı telefonlarda eskiye dönüş!
İsteyen herkes Kocaeli Müze’ye bir tuşa basarak ulaşabilir!
Tavşancıl'a yeni sosyal tesis
Eski hukuk danışmanından Erdoğan'a bir uyarı daha
Büyükakın, Derince'de 120 yataklı sağlık tesisi inşaatını yerinde inceledi
Dilovası Kent Meydanı’nda tempo yüksek!
Bu bir yargısız infazdır!
Benzine yeni bir zam daha geliyor
Asıl fatura halka kesiliyor
Yasalarımızda ilk kez terör örgütü PKK'nın ismi geçecek
Sapanca Gölü’ne olan bağımlılık azaltılmalı
Gökçek'e bakın, siyasetin yargıdan elini çekmediğini görün!
Buna Özgür Özel'i de tehdit ediyorlar denir!
İzmit Belediyesi’nden o görüntülerle ilgili açıklama
Fındık alım fiyatları açıklandı
İzmit Belediyesinde iki yeni görevlendirme
Gebze Ticaret Odası’nda Ortem elektronik tedarikçi adaylarıyla buluştu
Dilovası’nda Yıldırım'dan Kaymakam Çelik'e hayırlı olsun ziyareti
Körfez’de de mahallelerde çocukları sevindiren şenlik var!
Başkanvekili Obuz’dan Pazar turu
Özgür Özel gelin devletin tasfiyesine ortak olmayın
Başkan Hürriyet’in cezaevinde tutulmasına tepki
