Başkan Gökçe’den AKP, İYİ Parti ve BBP’ye ziyaret
Siyaset, 08 Şubat 2025 18:35Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, ilçedeki siyasi partileri ziyaret ederek göreve yeni seçilen ilçe başkanları ve yönetimleriyle bir araya geldi.
İLÇEYE YÖNELİK ORTAK ÇALIŞMALAR
İlçenin tüm dinamikleri ile bir araya gelerek istişare ve uyum içerisinde çalışmalarını sürdüren Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe bu kapsamda siyasi partileri ziyaret etti. Belediye meclis üyelerinin de eşlik ettiği programda Başkan Gökçe, AK Parti Derince İlçe Başkanı Mustafa Tırpan, İYİ Parti Derince İlçe Başkanı Alpay Çakırcı ve Büyük Birlik Partisi Derince İlçe Başkanı Samet Çetin ile görüştü. Ziyaretlerde, ilçeye yönelik ortak çalışmalar, belediye hizmetleri ve gelecek projeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.
.gif)
İŞ BİRLİĞİ VE DAYANIŞMA VURGUSU
Başkan Gökçe, siyasi partilerle her zaman iş birliği ve dayanışma içinde olacaklarını vurgulayarak, “İlçemizdeki siyasi partilerimizi ziyaret ederek değerli başkanlarımızla bir araya geldik. AK Parti Derince İlçe Başkanlığı görevine seçilen Mustafa Tırpan, İYİ Parti Derince İlçe Başkanlığı görevine atanan Alpay Çakırcı ve Büyük Birlik Partisi Derince İlçe Başkanı Samet Çetin’e görevlerinde başarılar diliyorum. Kıymetli yönetimlerine de misafirperverlikleri için teşekkür ederim. Derincemize değer katacak her çalışmada tüm paydaşlarımızla iş birliği ve dayanışma içerisinde olmaya devam edeceğiz.” dedi.
TOPLANTILAR DEVAM EDECEK
Başkan Gökçe, Derince’nin kalkınması ve daha yaşanabilir bir ilçe olması adına tüm siyasi partilerle ortak akılla hareket etmeye devam edeceklerini belirtti. Parti başkanları da ziyaretlerinden dolayı Başkan Gökçe’ye teşekkür ederek, belediye ile iş birliği içinde kente katkı sağlayacak her türlü projeye destek vermeye hazır olduklarını ifade etti. Başkan Gökçe, ilçeye en güzel şekilde hizmet etme adına toplantıların devam edeceğini belirterek, “Derince’yi daha ileriye taşımak için tüm paydaşlarımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
Siyaset, 08 Şubat 2025 18:35
Yorumlar (0)
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı
Karanlıkta okula giden çocukların bedeli inatla ödenemez!
Bir köklü firmadan daha kötü haber!
Açlık sınırı 30 bin, engelli maaşı 7 bin!
BTP’liler Ankara’ya akın edecek!
Büyükakın: Biz bu temizliği yapmazsak yarın yeni nesillerin denize girme şansı olmayacak
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı
Tramvay hattında aydınlatma lambaları gündüz de yanıyor
Tepkilerden sonra memur zamları geri mi çekiliyor?
TRT'de yayınlanan o haber Mansur Yavaş'ı kızdırdı
Sigaradan akaryakıta o zamlar otomatiğe bağlandı!
Erdoğan, Kocaeli’de’deki Gonca efelerini tebrik etti
Başiskele’de Özel Kübra Sapmaz Yetenek Kursu açıldı
Kartepe Stadyum Yolu’nda tehlikeli hareketler
İngiltere'ye kaçan o soyguncu Fesli Kadir sever çıktı!
İmralı konusunda CHP ve DEM'den ortak tepki!
İYİ Parti Kocaeli’de görev dağılımı da tamam
O cadde karanlık ve tehlikeli
Körfezli yüzücü Trabzon’da madalyayı kaptı!
Sahte diplomalılar yönetim kademelerinde, Atatürkçü teğmen bakkallık yapıyor
Çayırova’da alkışlar özel bireylere
Vali Aktaş Kandıra’da şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti
Hürriyet bir kez daha Büyükakın’a seslendi: Kimi koruyorsunuz?
Hani pazarlık yoktu! PKK Öcalan'ın serbest bırakılmasını şart koşuyor
İzmit’te Engelliler Günü’nde dayanışma mesajı
Başkan bir tepsi baklava ile Kocaelispor tesislerine gitti
KSO Başkanı Zeytinoğlu ihracat rakamlarını değerlendirdi
Kocaeli’de susuzluk alarmı! Muhtarlar da devreye girdi
Maaş zam oranı zam büyük ölçüde belli oldu
Bizimköy’de çalışanlar ve yönetim hep birlikte pasta kesti
Başkan Büyükakın’dan yaşlılara: Sizler başımızın tacısınız
Körfez’de belediye ve Kızılay el ele verdi, sevgi mağazası açıldı
Maske takma zorunluluğu geri mi dönüyor?
