CHP-AKP arasında cenaze polemiği: Senin ne zaman yüzün kızaracak Nazım?
Siyaset, 01 Şubat 2025 03:26AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Erol Çalışkan, cenaze yemeği dağıtım işinin durdurulmadığını söyleyen CHP’li Nazım Gençtürk’e İzmit Belediyesi’nin kamuoyuna yaptığı resmi açıklamayla 9 ay önce cenaze yemeği dağıtım işini resmen durdurmuş dedi ve senin ne zaman yüzün kızaracak Nazım?” diye sordu.
Çalışkan’ın açıklaması şöyle: “Senin ne zaman yüzün kızaracak Nazım? Yaptığın her açıklamanın yalan ve iftira dolu olduğu, her adımının kurgu ve montaj edildiği belgelenmesine rağmen yüzün kızarmıyor, hala konuşuyorsun Nazım?
İstiklal Marşı okunmayan kongrelerde gülerek boy gösteren sanki sen değilmişsin gibi, şimdi de üç ayları diline dolamış, altına da Atatürk posteri koymuş, milletin milli ve manevi bütün değerlerini sömürerek bir yalan daha sallamışsın.
Biz yine gerçeği anlatacağız ama senin yine yüzün kızarmayacak biliyoruz. Çünkü sende o yüz yok Nazım. Çünkü iplerin yalanın merkezinin elinde Nazım! Demişsin ki, İzmit Belediyesi cenaze yemek hizmetini sonlandırmadı.
İşte sana belge! Üstelik bizzat İzmit Belediyesi tarafından geçen yıl mayıs ayında yapılmış bir açıklama. Diyor ki; masraf çoğaldı, yemekleri biz yapacağız, 6 ay içinde yeniden dağıtmaya başlayacağız!
Bunun bir bahane olduğunu biliyoruz. Araçları da öyle deyip aldınız, şimdi hepsi garajda yatıyor. Milletin parasını ziyadesiyle ziyan ettiniz, hem de hizmetten mahrum bıraktınız. Orası ayrı bir konu ama hani cenaze yemeği dağıtmayı durdurmamıştınız Nazım?
Onu geçtik, 6 ay gibi kısa sürede yeniden başlayacağız demişsiniz. Dokuz ay geçti, biz hatırlatmasak hala ses çıkarmayacaktınız Nazım. Şimdi kim yalancı, Nazım? Bakalım bu sefer içinden ne geçecek Nazım, yüzün kızaracak mı, yoksa yine gülecek misin Nazım?”
.jpeg)
Siyaset, 01 Şubat 2025 03:26
Yorumlar (0)
Bunun adı adaletsizlik
Dilovası’nda MHP’liler o projeyi yerinde inceledi
Kocaeli’de metro projesi halka anlatılıyor
Büyükakın’dan gençlere: Yarınlarımız emin ellerde
İzmit’te Robotik Kodlama ve Yazılım Evi kapılarını açıyor
Erdoğan'ın danışmanı fesli Kadir'e övgüler yağdırdı
Altın fiyatları yükselecek mi?
Milleti saracağız, haysiyetsizlerin defterini düreceğiz
DEM'liler Bahçeli'yi seviyor!
Gölcük’te Yeni Dünya Düzeni söyleşisinde neler konuşuldu?
Bir çocuk daha ölmesin, tır girişine engel olunsun
Asgari ücrete ara zam sorusuna net yanıt!
Belediye ekipleri yolda gördükleri kazaya hızla müdahale ettiler
İzmitli iki muhtarlara doğum günü ziyareti
Bahçeli yine Öcalan dedi!
Derince’de 19 Mayıs coşkusu Atatürk Halk Koşusu ile taçlanacak
AKP'den borçlara erteleme ve vergi affı teklifi
Okul kantinlerinde bu kurala uymayanlar cezalandırılacak
Kuzuyayla’da kar keyfi!
Körfezli güreşçiler 4 madalyayı kaptı
Gebze Ticaret Odası’ndan dış pazarlara yönelik yeni temaslar
Kamyoncu esnafı enflasyonun dişlileri arasında eziliyor
Erdoğan istedi, bayram tatili 9 gün oldu!
Suriyeli sayısı azaldı mı?
Başkan şampiyon güreşçiyi makamında ağırladı
İZGİM’de sertifika sevinci
Zeytinoğlu: Sanayicimiz üzerindeki maliyet baskısının azaltılmasını temenni ediyoruz
Kocaeli'de Hıdırellez böyle kutlanacak
1944 ruhu Kocaeli’de yeniden canlandı!
10 sektörden 9’unda üretim yavaşladı
Derince’de özel bir buluşma
Kocaeli Ticaret Odası imalat sektörünü o konuda bilgilendirdi
İzmit’te Kadın Elim Kooperatifi, kadınları sanatla buluşturacak
Böyle yargılama olur mu?
Gıda fiyatları uçuşa mı geçecek?
4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Büyükakın’dan Hıdırellez mesajı
Eski bina ve su tesisatlarına dikkat!
İsmail Sarıca 88 yaşında hayatını kaybetti
