Körfez Ticaret Odası Meclisi toplandı
İş Dünyası, 31 Ocak 2025 18:51Körfez Ticaret Odası Ocak Ayı Meclis Toplantısını gerçekleştirdi.
Körfez Ticaret Odası Meclis Başkanı Güngör Ayhan başkalığında gerçekleşen toplantıya; Geçmiş Dönem Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Nişantaşı Üniversitesi Kurucu Dekanı Prof. Dr. Soner Şahin, Yönetim Kurulu üyeleri, oda organ üyeleri ve basın mensupları katıldı. Toplantıda 2024 yılında yapılan tüm komite faaliyetlerinin, ilgili komite üyeleri tarafından sunumu yapıldı. Değerlendirme kriterleri çerçevesinde 1. olan komite üyelerine plaket takdimi gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk, “Odamızın faaliyetlerini iyileştirmek için gösterdikleri gayretlerden ötürü tüm komite üyelerimize teşekkür ediyoruz.” diyerek, komite üyelerini tebrik etti.
KÖFREZ TİCARET ODASINDA İMZA GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Meclis toplantısı öncesi Orhan Alimoğlu ile imza günü gerçekleştirdi. KTO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk, açılış konuşmasında; “Bugün; Önceki Dönem Aksaray, Hakkari Ve Karabük Valimiz ve aynı zamanda 1993-1998 yıllarında Körfez Kaymakamımız olarak görev alan Sayın Orhan Alimoğlu aramızda bulunmakta. Kitap dostu, saygıdeğer büyüğümüz Orhan Bey, görev zamanında çok kıymetli hizmetlerde bulunmuş ve özellikle eğitim alanında pek çok faaliyet göstermiştir.” diyerek, katılımlarından ötürü kendisine teşekkürlerini iletti.
.gif)
BAŞKAN’DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI
Meclis konuşmasında, geçtiğimiz günlerde Bolu Kartalkaya’da gerçekleşen yangın felaketi için geçmiş olsun mesajını ileten Başkan Öztürk; “Yangının çıkış nedeni ve binanın yangın güvenlik önlemleri hakkında yapılacak resmi bilirkişi incelemeleriyle netlik kazanacak olsa da yangın ihbarı ve tahliye süreçlerinde eksikliklerin olduğu anlaşılmaktadır. Sosyal medyada ve basında yayımlanan görüntüler, binanın zamanında tahliye edilmesinde ciddi aksaklıkların olduğunu göstermektedir. Merdiven boşluklarının dumanla dolması, üst katlardan atlamak dışında seçenek bırakmamış, dehşet verici görüntülere yol açmıştır. Özellikle otel, hastane, okul, alışveriş merkezi gibi kamuya açık binalarda bu yangın ihbar ve söndürme sistemlerin doğru şekilde kurulması ve işlevsel kalmasının hayati önem taşıdığı bu elim olay sonrası bir kez daha anlaşılmıştır. Bizler de, Bolu Kartalkaya'da meydana gelen yangın felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine baş sağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.” dedi.
İş Dünyası, 31 Ocak 2025 18:51
Yorumlar (0)
Fatih Altaylı muhalefete muhalefet etti!
Darıca’da bayram sonrası üstyapı için kollar sıvanacak
Vali Aktaş’tan Nevruz Bayramı mesajı
Vatandaşlarımızı suyu tasarruflu kullanmaya ve kaynaklarımızı korumaya davet ediyoruz
Büyükakın: Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
İçi mühimmat dolu insansız deniz aracı karaya vurdu
Akın Gürlek'in tapuları 3 ilçede sorgulanmış!
O teğmende görevine dönüyor
Telefonunuzdaki bu belirtilere dikkat!
Gebzelileri bu etkinlikler bir araya getirdi
Gıda fiyatları yükseliyor
Bakan Yardımcısı Çelik ve Vali Aktaş, soluğu Garnizon Komutanlığı’nda aldı
Binlerce kişi borcunu ödeyemedi
MHP'lilerle DEM'liler kucaklaştı!
Atıklar İzmit Körfezi’ne ulaşmadan toplanıyor
Asgari ücrete ara zam sesleri
Bu gidiş gidiş değil! Bir fabrika daha kapandı
Motorine bir zam daha geliyor
AKP binası önünde bayram harçlığı kuyruğu
Artık seçim ufukta görünüyor
Gebze Ticaret Odası’nda bayramlaşma heyecanı
Başkan Söğüt: Sevgi ve hoşgörüyü çoğaltmalıyız
Erdoğan'dan vatandaşa simit, çocuklara harçlık
Muhalefetin oyu daha yüksek
Köy yollarında 125 milyonluk dev çalışma
Bekaert’te hukuksuz baskı ve mobbing artıyor
GTO Başkanı Aslantaş: Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum
KOTO’daki bayramlaşma iş dünyasını bir araya getirdi
Büyükakın, Balkan ve Ortadoğu iftarlarını eleştiren haberlere sert çıktı
İttifaklar seçimin kaderini belirliyor
Körfezliler Kent Bayramlaşması’nda buluştu
Vali Aktaş ve eşi huzurevi sakinleri ile bayramlaştı
Altın toplamak için büyük bir fırsat!
Derince’de bayramlaşma törenine yoğun katılım
Başkan Çiftçi: Bu güzel zamanlar, hepimiz için büyük bir mutluluk
Boş baklava Cumhuriyet vizyonuna ihanetin bedelidir
Kocaeli’de bayramda kar sürprizi!
AKP Gebze İlçe Başkanı Kaya: Gönüllere dokunmaya devam edeceğiz
