google.com, pub-6607037292168000, DIRECT, f08c47fec0942fa0

banner458

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Büyükakın’dan Hemşireler Günü mesajı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, 12 Mayıs Hemşireler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Büyükakın, “Hemşirelik, insan hayatının emanet edildiği en kutsal ve onurlu mesleklerden biridir’’ dedi.  

10 Mayıs 2024 00:35
Başkan Büyükakın’dan Hemşireler Günü mesajı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, 12 Mayıs Hemşireler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; ‘’Hemşirelerimiz; hastaneler, sağlık ocakları ya da klinikler gibi mekânsal sınırlamanın da ötesinde yaşamın her yerindeler. Bunu en iyi pandemi ve deprem gibi afet hallerinde gördük. Cadde cadde, sokak sokak cansiparene şekilde, bir yaraya merhem olmak için çırpınan hemşirelerimiz vardı.

Sağlık sektörünün her zaman vazgeçilmezi konumunda olan hemşirelerimiz, toplumumuzun en zor zamanlarında da ön saflardaydı. Onlara her daim çok şey borçluyuz. Bizler de bu borcu Büyükşehir Belediyesi olarak sağlık konusunda üzerimize düşeni yaparak ödemeye çalışıyoruz. Bu düşüncelerle bu kutsal mesleği icra eden tüm kardeşlerimizin 12 Mayıs Hemşireler Gününü kutluyor ve her daim yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum.’’ 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.