banner440

banner445

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan bu yolda önlem alın çağrısı

DEM PARTİ Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, İzmit Kuruçeşme kavşağına giderek açıklamalarda bulundu. Daha öncede aynı yerde açıklamalarda bulunarak yolun tehlikeli olduğunu söyleyen Gergerlioğlu, “Uyarılarımız dikkate alınmadı ve burada üzücü bir kaza yaşanarak bir yurttaşımızın hayatını kaybetmesine sebep oldu” ifadelerini kullandı. 

08 Mayıs 2024 21:28
Kocaeli vekili Gergerlioğlu’ndan bu yolda önlem alın çağrısı

UYARILARIMIZI DİKKATE ALMADILAR, 1 KİŞİ DAHA YAŞAMINI YİTİRDİ!

Kocaeli’nde sorunları takip etmeye devam ettiğini belirten Gergerlioğlu, “Kocaeli İzmit’te Kuruçeşme mevkiinde D-100 ile otoban girişi turnikeler arasındaki yol ayrımı oldukça sıkıntılı bir şekilde yapılmış! D-100’den gelirken otobana giriş ve D-100’e devam noktasında sürücüler şaşırıyor ve burada sık sık kaza oluyor!  Geçtiğimiz haftalarda bu konu ile ilgili bir açıklama yapmıştık, “Burası tehlike arz ediyor. Burada bir kaza olabilir.” dedik ve burada değişiklik yapılmadı! Yol ayrımı aniden sürücünün karşısına çıkıyor ve birden sağa doğru gidiyorlar. D-100 ve otoban girişini fark edemeyen sürücüler yol ayrımına vurarak kaza yapıyor. Yaptığımız yayın ve açıklamadan sonra gerekenler yapılmadı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi gereken önlemleri almadı ve ölümlü bir kaza daha oldu burada. Bir insanımız önlemler alınmadığı için burada yaşamını kaybetti. Buranın düzenlenmesi için kaç tane daha canın yanması gerekiyor?

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner447

banner449