banner440

google.com, pub-6607037292168000, DIRECT, f08c47fec0942fa0
BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaeli Şehir Hastanesi’nin açılışının birinci yıl dönümü kutlandı

Vali Seddar Yavuz, Kocaeli Şehir Hastanesi’nin açılışının birinci yıl dönümünde gerçekleştirilen etkinliklere katıldı. 

29 Nisan 2024 12:33
Kocaeli Şehir Hastanesi’nin açılışının birinci yıl dönümü kutlandı

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program Kocaeli Şehir Hastanesinin tanıtım videosunun gösterimi ile devam etti.

Açılış konuşmaları, Kocaeli Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Bahri Elmas ve Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan tarafından gerçekleştirildi.

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Rıza Uçan, Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü ve Vali Seddar Yavuz da davetlilere hitap etti.

Vali Seddar Yavuz Kocaeli’ye hizmet etmeninin onur ve gururunu yaşadığını belirterek: “Değerli arkadaşlarım, ben Kocaeli‘yi bilim, sanayi, teknoloji üssü, bilişimin, inovasyonun başkenti olarak tanımlıyorum. Bu tanımlamayı verilere dayalı olarak yapıyorum. Çünkü Kocaeli, orta ve yüksek teknolojileri uygulayan, bunu üreten ve aynı zamanda kullanan, İstanbul’dan sonra Türkiye’nin ikinci ihracat şehridir. Milli otomobilimiz TOGG’un fikri ve sınai mülkiyet hakkının geliştirildiği ve TÜBİTAK dahil olmak üzere bilim ve teknolojinin başkenti böylesine bir şehre elbette en güzel hastaneler, en gelişmiş tıbbi cihazlar, alanında en yetkin hekimlerimizin görev yaptığı bir şehir hastanesi çok yakıştı.” ifadelerini kullandı.


Kamu Hizmetlerinde Temel Hedef; Vatandaş Memnuniyetidir

“Hepinizin bildiği gibi anayasamıza göre sağlık hizmetini, bir kamu hizmeti olarak tanımlıyoruz. Kamu hizmetlerinde vatandaş memnuniyetinin sağlanması bizim en temel hedefimiz. Öncelikle vatandaşlarımızın hastalanmalarının engellenmesi yani koruyucu hekimlik, hastalandıktan sonra tedavilerinin yapılması ve bunun da düşük maliyetle gerçekleştirilmesi hedeflerimizden bir tanesidir.” diyen Vali Yavuz, bu hedeflerin gerçekleştirilmesinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde devrim niteliğinde birçok yatırımın gerçekleştirildiğini sözlerine ekledi.

Vali Yavuz: “Hizmetin Kalitesini ve Niteliğini Kurumlarda Çalışan İnsanlar Belirler.”

Vali Yavuz: “Şunu unutmamak gerekir ki ne kadar kaliteli fiziki alan yaparsanız yapın hizmetin kalitesini ve niteliğini, o kurumlarda çalışan insanlar belirler. O yüzden de biz sizlerin özellikle pandemi dahil olmak üzere yapmış olduğunuz fedakarlıkları ve bu alanda gösterdiğiniz gayreti bir kez daha takdirle alkışlıyor, hepinizi gönülden tebrik ediyorum. Sağlık turizminde de giderek önemli bir yere geldik. Şehrimizde 52 adet resmi belgeli sağlık kuruluşu bulunuyor. Bu her geçen gün artıyor. İnanıyorum ki Kocaeli Şehir Hastanesi bu alanda da önemli gelişmeler sağlayacaktır.” dedi ve Kocaeli Şehir Hastanesinin hayata geçirilmesi ve hizmetlerin sürdürülmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek sözlerini sonlandırdı. 

Toplu hatıra fotoğrafı çekimi sonrası Kocaeli Şehir Hastanesi’nin açılışının birinci yılına özel fidan dikimi etkinliği ile program sonlandı.

Hizmete başladığı 3 Nisan 2023’ten bugüne 2 milyon hastaya sağlık hizmeti sunan Kocaeli Şehir Hastanesi’nde gerçekleştirilen yıl dönümü etkinliğine Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra; Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Rıza Uçan, Vali Yardımcısı Ali Ada, İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Kocaeli Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Bahri Elmas, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, siyasi parti il temsilcileri, ilgili kurum yetkilileri, hastane başhekimleri, sağlık çalışanları ve basın mensupları katıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.