BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Akmeşeliler Hürriyet’i coşkuyla karşıladı

İzmit Belediyesinin geleneksel halk iftarları Akmeşe’de devam ederken bölge halkı Başkan Hürriyet’i büyük bir coşkuyla karşıladı 

28 Mart 2024 10:06
Akmeşeliler Hürriyet’i coşkuyla karşıladı

İzmit Belediyesi, Ramazan ayı boyunca her gün farklı bölgelerde iftar sofraları ile gönül birlikteliği oluşturmayı sürdürüyor. Halk iftarı programı son olarak Akmeşe’de devam etti. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, bölge sakinleri tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Başkan Hürriyet’e CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan eşlik etti. 

HÜRRİYET, “SOFRALARIMIZI BÜYÜTÜYORUZ”

Vatandaşlara hayırlı Ramazanlar dileklerini ileten Başkan Hürriyet, “Rabbim duanızda ne varsa size onu nasip etsin. Bayramlara erişmek nasip olsun. Geleneksel hale getirdiğimiz iftar sofralarımızda çok şükür bu sene de bir araya geldik. Sizlerle aşımızı, duamızı paylaşmak çok kıymetli. Kurduğumuz Aşevimiz sayesinde sofralarımızı her geçen gün daha da büyütüyoruz. Öz gücümüzle daha fazla insanımızla buluşabiliyoruz. 

“AKMEŞE’Yİ AYRI SEVİYORUZ”

Mecliste çoğunluğumuz olmamasına rağmen birçok hizmeti hayata geçirdik. İnşallah yeni dönemde meclis çoğunluğumuz ile birlikte daha hızlı ve daha ekonomik şekilde hizmet edeceğiz. Akmeşe’yi ayrı seviyoruz. Buraya çok fazla yatırım yaptık. İnşallah daha da arttıracağız. Sizler için çalışmaya devam edeceğiz. Ben sizin kızınızım. Siyaset gelir geçer. Her zaman başımın üstünde yeriniz var. Hayırlı iftarlar” dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.