BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Büyükşehir adayı Bilgin: Adil ve eşit bir emeklilik herkesin hakkı!

Yerel seçim çalışmalarında sona yaklaşılırken CHP Büyükşehir adayı Atasoy Bilgin her kesimden  ve her yaştan Kocaelililerle  biraraya gelmeye, onların sesine kulak vererek  projelerini ve vaatlerini anlatmaya devam ediyor.. 

19 Mart 2024 15:59
Büyükşehir adayı Bilgin: Adil ve eşit bir emeklilik herkesin hakkı!

Bilgin dün de Kocaeli EYT Başkanı Hakan Çağlayan ve bir grup EYT’li ile  bir araya gelerek sorunlarını dinledi ve çözüm yolları üzerine fikir alışverişinde bulundu. 
‘’Herkesin emeklilik hakkını adil ve eşit bir şekilde alabilmesi için var gücümüzle çalışacağız.’’ diyen Atasoy Bilgin, ‘’Sizlerin sesi ve dayanışma isteği bizim için her zaman önemli, haklarınızı alana kadar beraber çalışacağız!’’ şeklinde konuştu.

HAYALIMIZ GÜLERYÜZLÜ BELEDIYECILIK

Atasoy Bilgin seçim çalışmaları sırasında çocuklarla ve gençlerle biraraya geldi, onlarla sohbet etti. Bilgin  Kocaeli’de hayalinin  ‘ Çocukla çocuk, gençle  genç ve daima halkla iç içe güleryüzlü bir belediyecilik’  olduğuna  vurgu yaptı. Atasoy Bilgin  kenti halkın katılımıyla yöneteceklerini  belirtirken ‘’Pası siz verince golü mutlaka atacağız’’ dedi..

ARDAHAN / ÇILDIR TAŞ DEĞIRMEN KÖYÜ DERNEĞI’NE ZIYARET..

Bilgin daha sonra CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve Meclis Üyesi  adayları ile birlikte Ardahan/Çıldır Taş Değirmen Köyü Derneği'ni ziyaret etti. Bilgin ziyaretinde ‘’Değerli kabullerinden dolayı Dernek Başkanı Bahri Yaşar ve tüm üyelere teşekkür ediyorum.Herkesin sesinin duyulduğu bir şehrin temellerini hep beraber atacağız!’’ dedi.

CHP Büyükşehir Adayı Bilgin bu akşam ( 19 Mart 2024 Salı )  Saat: 21.00 ‘da TV 262’de ..

Atasoy Bilgin bu akşam saat 21:00'da, TV 262'de Birol Öztürk'ün konuğu oluyor.
Bilgin : ‘’Kocaeli'nin yıldızının nasıl söndüğünü ve yeniden nasıl parlayacağını merak eden hemşehrilerimi Bu akşam 21.00 de Tv 262 ekranlarına bekliyorum’’ dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.