BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Ulupınar Köyü’nde gelenek bozulmadı: Yine dev bir iftar sofrası kuruldu

İzmit Ulupınar Köyü’nde bu Ramazan ayında da dev bir iftar sofrası kuruldu. 

17 Mart 2024 10:25
İzmit Ulupınar Köyü’nde gelenek bozulmadı: Yine dev bir iftar sofrası kuruldu

İzmit Ulupınar Köyü’nde geleneksek hale getirilen iftarlı buluşmaların bu yılki bölümü dün akşam gerçekleştirildi. Yine köyün girişinden çıkışına kadar metrelerce uzunluğunda dev bir iftar sofrası da kuruldu.

DOĞA HARİKASI ULUPINAR’DA DRONE İLE ÇEKİM

Bu organizasyonun mimarları İzmit Ulupınar Köyü Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Salih Akmeşe ile yönetiminde yer alan isimlerdi. Doğa harikası Ulupınar Köyü’ndeki görkemli iftar havadan drone ile de görüntülenerek kayda alındı. 

BAŞKAN AKMEŞE’DEN TEŞEKKÜR

İzmit Ulupınar Köyü Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Salih Akmeşe şöyle konuştu: Günlerdir gecemizi gündüzümüze katarak kusursuz bir iftar hazırlığımızın mutlu sonu budur. Emek harcayan gencinden yaşlısına kadar bay bayan herkesten Allah razı olsun. Bizler bir olunca üstesinden gelemeyeceğimiz proje yoktur vesselam..

BÜYÜKŞEHİR VE İZMİT BELEDİYELERİ

Temizlik konusunda günlerdir bizlere destek veren Kocaeli Büyükşehir belediyesi A takımı ekibine, Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı’na, Enerji Daire Başkanlığı’na, Tören Daire Başkanlığı’na, İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne, emeği geçen herkese bizzat derneğimizin yönetim kurulu başkanı olarak teşekkür ederim.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.