BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Hürriyet Zabıtan Mahallesinde vatandaşların evlerine misafir oldu

Başkan Hürriyet Zabıtan Mahallesinde vatandaşların evlerine konuk olarak bol bol sohbet etti ‘Hayırlı Ramazanlar’ diledi. Hürriyet hane ziyaretleri sonrası mahalleyi de gezerek İzmitlilerle buluştu  

14 Mart 2024 20:08
Başkan Hürriyet Zabıtan Mahallesinde vatandaşların evlerine misafir oldu

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet saha programları kapsamında gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Başkan Hürriyet geçtiğimiz gün iftar programı sonrasında Zabıtan Mahallesinde giderek Salim Demir, Metin Duymuş ve Halit Dondurmacı’nın hanelerine konuk oldu. 

MAHALLEYİ DE GEZDİ

Hürriyet, hane ziyaretleri sonrasında Zabıtan Mahallesinde de gezerek vatandaşlarla bir araya geldi.  Vatandaşlar büyük bir coşku ve misafirperverlikle karşıladıkları Hürriyet’e yoğun sevgi gösterisinde bulundu. Başkan Hürriyet de gördüğü ilgiden ve misafirperverlikten dolayı vatandaşlara teşekkür etti. 

ZABITAN’IN GÜZEL İNSANLARIYLA BULUŞTUK

Ziyaret programına dair sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Zabıtan Mahallemizin güzel insanlarıyla buluştuk, bol bol sohbet ettik, Hayırlı Ramazanlar diledik. Bu güzel akşamda bizleri ağırlayan Salim Demir ile Metin Duymu ve kıymetli ailelerine canı gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.