BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Körfezli Ragbiciler ödüllerini Tahir başkandan aldılar

Kocaeli Kongre Merkezi’nde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2023 yılında Olimpiyat, Dünya, Avrupa Şampiyonaları ve ulusal-uluslararası spor organizasyonlarında derece alan sporcularla birlikte 2024 Olimpiyatları kota yolundaki sporcular, geçmiş dönemlerde ilimizi başarıyla temsil etmiş ve emektar sporculara ‘Şampiyonlara Vefa Gecesi’nde ödüller verilirken, geceye katılan Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü Ragbi sporcuları da ödüllerini KBB Başkanı Tahir Büyükakın’ın elinden aldılar. 

27 Şubat 2024 23:48
Körfezli Ragbiciler ödüllerini Tahir başkandan aldılar

AVRUPA ÜÇÜNCÜSÜ OLAN MİLLİ TAKIMDA FORMA GİYDİLER

2023 yılında Polonya’da gerçekleşen Ragbi U18 Kızlar Trophy Şampiyonasında Avrupa 3.sü olan Milli Takımımızda forma giyen Körfez Gençlerbirliği SK’lı 4 sporcu; Ceyda Güven, Sedanur Alagöz, Hilal Karagöz, Tuğba Nur Yavuz ve Baş Antrenör İhsan Demirtaş törene davet edilerek ödül aldılar.

Körfezli ragbicilerin yanı sıra törene Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanı Nahit Şahin ve As Başkanı Engin Kömürcü ile Körfez Gençlerbirliği SK adına Körfez Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ali Osman Baş’da katıldılar. 

FEDERASYON BAŞKANI KÖRFEZ RAGBİ ANTRENMANINI ZİYARET ETTİ

Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanı Nahit Şahin ve As Başkan Engin Kömürcü Vefa Gecesi ödül töreni sonrası Körfez Gençlerbirliği Ragbi takımlarının antrenmanını tesislerde ziyaret ederek sporcularla bir araya geldiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.