BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yeniden Refah’ın Büyükşehir adayı Aydal sahaya indi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Prof. Dr. Doğan Aydal, İzmit Belediye Başkanı Adayı Mustafa Şahin,  Kocaeli İl Başkanı Ali Taştan ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte İzmit’te halkla kucaklaşıldı.  

28 Ocak 2024 14:30
Yeniden Refah’ın Büyükşehir adayı Aydal sahaya indi

ÖNCE OKUYUN, PROJELERİMİZİ GÖRÜN SONRA KARAR VERİN
    
Öğlen namazını Fevziye Camiinde kılan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Adayı Prof. Dr. Doğan Aydal namazın ardından önce Yeniden Refah Partisi Kadın kolları standını ziyaret etti. Sonrasında Yürüyüş Yolunda hem halkla kucaklaştı hem esnafları tek tek ziyaret etti. 
    
Yürüyüş esnasında Kocaeli için hazırlanmış olan Proje kitapçıkları dağıtıldı. Yoğun ilgi gören Aydal Halka kitapçıklar dağıtılırken “Önce Okuyun, Projelerimizi Görün Sonra karar verin” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.