BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

AKP, Yeniden Refah’ın kendi adayları ile seçime girmesini istemiyor!

Daha önce yerel seçime tek başlarına gireceğini açıklayan Yeniden Refah Partisi AKP ile görüşecek. Görüşmede ittifak konusu masada olacak. 

25 Aralık 2023 09:29
AKP, Yeniden Refah’ın kendi adayları ile seçime girmesini istemiyor!

Yerel seçime geri sayım sürerken partilerin aday belirleme ve ittifak çalışmaları devam ediyor. Özellikle büyükşehirlerdeki adaylarını açıklaması beklenen AKP’den ittifak çalışmaları için yeni hamle geldi. AKP, bugün Yeniden Refah Partisi ile görüşecek. Heyetler arasında yapılacak görüşmede yerel seçimde iş birliği konusu konuşulacak.
Gazeteci Orhan Uğuroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Yeniden Refah Partisi’ne davetin AKP’den geldiğini söyledi.

Uğuroğlu’nun yaptığı paylaşım şöyle:

“Son dakika önemli gelişme: AKP'den davet geldi... AKP ve Yeniden Refah bugün saat 10.00'da AKP genel merkezinde Yerel Seçim ittifakı için buluşuyor AKP'den Efkan Ala ve Ali İhsan Yavuz Y. Refah'tan Doğan Aydal ve Nurettin Gül bir araya geliyor”

Yeniden Refah Partisi daha önce yaptığı açıklamada yerel seçime kendi adaylarıyla gireceğini duyurarak ittifaka kapıyı kapatmıştı. Ancak görüşmeden çıkacak sonuca göre kararın değişebileceği belirtiliyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.