BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Bağımsız belediye başkan adayı Mustafa Can: İzmit’te 70 bin oyla ben kazanacağım

İzmit Belediyesi bağımsız Başkan adayı Mustafa Can çok iddialı konuştu, 79 bin oyla seçimi ben kazanacağım dedi. 

23 Aralık 2023 22:28
Bağımsız belediye başkan adayı Mustafa Can: İzmit’te 70 bin oyla ben kazanacağım

İzmit Belediyesi bağımsız Başkan adayı Mustafa Can’ın yazılı açıklamasının içeriği şöyle:

Yaklaşık iki aydır İzmit seçmenine ulaşarak kendimi tanıtıyor ve destek istiyorum. Geldiğim süreci tüm kamuoyu ile paylaşıyorum.

1-Öncelikle ister siyaset, ister sosyal veya sportif bir başarı için iddia ve heyecan şarttır ve bu bende fazlasıyla var. 

2-İzmitte doğmak, büyümek, bu kentte ticaret yapmak, sportif olarak futbol camiasının içerisinde olmak büyük avantajım. 

3-Ömrümün yarısından fazlasını siyaset içerisinde geçirmiş olmak büyük bir avantajım. 

4-İzmit in her mahallesinde köyünde dostlarım var (farklı siyasi görüşten) 

5-Çok farklı düşünen yaşam tarzı bana göre çok farklı olan arkadaşlarım var ve onlarla ilişkim hep oldu, olmaya devam edecek. 

6-Siyaset yaparken çok agresif olmayan, karşısındaki kişiye saygısı olan bir kişiliğim var. Bu beni hep her partide dostlarım olmasına imkan sağladı 

7-Bilhssa Milli Görüş camiasında Saadet Partisi, Adalet ve Kalkınma Partisi, Yeniden Refah Partisinin teşkilat ve iç dinamiklerini çok iyi biliyorum. 

8-Bu bana Partilerin adayları belli olduğunda büyük bir katkı sağlayacak. Çünkü gerek Saadet partisinin, Gerekse Yeniden Refah Partisinin 14 Mayıs seçimlerinde Cumhur ve Millet ittifakında yer alması Milli Görüş Camiamızın rahatsızlığına yol açtı. Bu seçimde de Saadet ve Yeniden Refah bir şekilde AKP veya CHP ile seçim ittifakı yapacaktır. Yapmaya mecbur kalacaktır. Milli Görüş camiamızın benim adıma birleşeceğine ve bana destek vereceğine yürekten inanıyorum. 

9-Bununla beraber AKP’nin aday belirleme sürecinde meydana gelebilecek hoşnutsuzluktan dolayı AKP seçmeninin bana destek vereceğine inanıyorum. Zira AKP seçmeninin en kolay oy vereceği kişi benim. 

10 - AKP Son seçimi İzmit te kaybetti, sahada gördüğüm İzmit’te AKP’nin şansı yok.

11-5yıl önce CHP ye kaybeden AKP, Mustafa Can’a kaybederse üzülmez 

12-İzmit’te seçimi kazanan bağımsız Mustafa Can, AKP’li Büyükşehir ile uyumlu çalışır. 

13-CHP’nin İzmit adayı açıklanınca AKP’nin benzeri bir kırılma CHP’de de yaşanacak ve CHP seçmeninin oy verebileceği tek aday benim. 

14-Sandığa gitmek istemeyen seçmeni ikna ederek bana oy vermesini sağlayacağım bu kişi benim. 

15-Benim bu çıkışlarım şu an çok farklı gelebilir, ancak beni takdir eden cesaretime saygı duyan büyük bir seçmen var. Ve ben ilerleyen günlerde bu destek artacak.

16-Benim talebim dışında, bana maddi manevi katkı sağlayacak gönül dostlarım var. 

17-Ben Aysbergin görünen yüzüyüm, çok kaliteli ve işin ehli bir ekibim var ancak siz onları seçimi kazanınca tanıyacaksınız.

18 - Seçimi 79.000 oyla ben kazanacağım. Beni izlemeye devam edin.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.