BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hürriyet’ten servis bekleyen işçilere çay ve poğaça  

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, geleneksel hale getirdiği emekçi ziyaretlerine bugün Yeşilova Mahallesi'nde devam etti  

14 Aralık 2023 11:17
Hürriyet’ten servis bekleyen işçilere çay ve poğaça  

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, gelenek haline getirdiği emekçi ziyaretlerine devam ediyor. Geçtiğimiz gün Üçyol ve Bekirdere'de emekçilerle buluşan Başkan Hürriyet'in bugünkü durağı Yeşilova oldu. Hürriyet, sabahın ilk saatlerinde işe gitmek için servis bekleyen vatandaşlara 'kolay gelsin' dileklerini iletti.

SICAK ÇAY İKRAM EDİLDİ

İzmit Belediyesi Çınar ekibi, poğaça ve meyve suları ile mobil ikram aracında hazırlanan sıcak çayları servis bekleyen işçilere ikram etti. Vatandaşlar, Başkan Hürriyet'i sabahın erken saatlerinde görmeye alıştıklarını belirterek çalışmalarından ötürü Hürriyet ve ekibine başarılar ve kolaylıklar diledi. Programda Hürriyet'e, Muhtar Hizmet Masası Koordinatörleri Ali Filiz ve Turgay Oruç, Meclis Üyeleri Ertuğrul Malçok ve Devrim Bal, STK ve Esnaf Masası Koordinatörleri Birol Sağlam ve Cem Serhat Dayanç ile Koordinatörler Hakan Yalçın ve Ozan Aksu eşlik etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.