BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hakan Tanta iddialı konuştu: Belediye meclisini de kazanacağız

İlimizde çok tanınan ve sevilen Diş Hekimi Hakan Tanta, beklendiği gibi CHP’den İzmit Belediye Başkan aday adayı oldu. Tanta, belediye meclisini de kazanacağız şeklindeki sözlerle iddialı konuştu. 

01 Ocak 1970 22:51
Hakan Tanta iddialı konuştu: Belediye meclisini de kazanacağız

CHP İzmit İlçe binasına giderek başvuru dilekçesini İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan’a teslim eden Hakan Tanta şöyle konuştu: 

Yaklaşık 150 yıldır bu kentte yaşayan bir aileyiz. Kentimize elimizden gelen katkıyı vermeye çalıştık. Partimizin vermiş olduğu bütün görevleri yaptık. En son 2019 yılında Fatma Başkanımız ile birlikte yola çıktık. Örgütümüzün desteği ile bir belediye aldık. 5 yılda sosyal belediyeciliği öğrettik. Bundan sonraki 5 yılda vizyon belediyeciliğini öğreteceğiz. Önümüzdeki seçimler çok önemli. Bu seçimde meclis çoğunluğunu alacağımıza inanıyorum. Birbirimize sadakatla bağlı bir ekip oluşturacağız.

Meclisin çoğunluğunu hatta ve hatta buradan alacağımızın oyun Büyükşehir’i getireceğine yürekten inanıyorum. Cumhuriyet Halk Partisinin örgütüne güveniyorum. Partimizin aday belirleme süreci henüz net değil. Ön seçim olabilir, anketlerle desteklenen bir ön seçim olabilir. Biz hepsine varız. Keşke ön seçim olsa örgütümüz ile birlikte en doğru kararı vereceğiz. Her siyasi partiden her cenahtan bine yakın isim aramıştır.

Yoğun bir gün geçirdik. Her kesimden aranmak beni çok mutlu etti. Her partiden desteklerini bildiren insanlar oldu. Ne olursa olsun benim için önemli olan bu. Ben Emre Andız kardeşime ve Hüseyin Erol’a başarılar diliyorum. 2014 seçimlerinde 9 aday adayı vardı. Ön seçime girdik. Kim aday olursa gerekirse çantasını taşıyacağız dedik. Ben bunu yaptım. O dönem adayımız Sefa ağabeydi. Bizim partimizle derdimiz olamaz. Yolumuz açık olsun” 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.