BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Her seçim öncesi aynı numara!

İktidar her seçim öncesi stokçuluk ve fahiş fiyatlar üzerinden esnafı hedef tahtasına oturtup hayat pahalılığı bunlar yüzünden algısıyla milletin aklını bulandırmaya çalışıyor. Seçim bitince de zamların ardı arkası kesilmiyor. Bu durum her şey Türkiye için değil, her şey oy alana kadar şeklindeki sözlerin yüksek sesle dile getirilmesine neden oluyor. 

11 Kasım 2023 20:24
Her seçim öncesi aynı numara!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat'tan fahiş fiyat uygulaması ile stokçuluk yapanlara ilişkin yeni açıklamalarda bulundu. Türkiye İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği (İGİAD) tarafından düzenlenen Türkiye İş Ahlakı Zirvesi’nde konuşan Ticaret Bakanı Ömer Bolat, “Piyasa denetimleri, piyasa gözetimi, haksız fahiş fiyat uygulamaları, stokçuluk gibi uygulamaları devlet olarak denetliyoruz. Önümüzdeki torba yasada da bu konuda cezalar katmerli şekilde artırılacak” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.